Descrierea Produsului:
Descoperă adevăratul sens al fricii în Alien: Isolation, un horror de supraviețuire plasat într-o atmosferă de groază constantă și pericol mortal.

La cincisprezece ani după evenimentele din Alien, Amanda, fiica lui Ellen Ripley, intră într-o luptă disperată pentru supraviețuire, într-o misiune de a desluși adevărul din spatele dispariției mamei sale.În rolul Amandei, vei naviga printr-o lume din ce în ce mai volatilă, în timp ce te vei confrunta din toate părțile cu o populație panicată și disperată și cu un Alien imprevizibil și nemilos.

Neputincioasă și nepregătită, trebuie să scotocești prin resurse, să improvizezi soluții și să îți folosești inteligența, nu doar pentru a reuși în misiunea ta, ci și pentru a rămâne pur și simplu în viață.Caracteristici :

- Experimentați o frică persistentă în timp ce un Alien cu adevărat dinamic și reactiv își folosește simțurile pentru a vă vâna și a răspunde la fiecare mișcare a dumneavoastră.
- Hack sisteme, scavenge pentru resurse vitale și obiecte de artizanat pentru a muri cu fiecare situație. Îți vei ocoli inamicii, le vei distrage atenția sau îi vei înfrunta direct.
- Cufundați-vă în decorul detaliat al Sevastopol, o stație comercială dezafectată la marginea spațiului. Întâlnește o distribuție bogată de locuitori într-o lume marcată de frică și neîncredere.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
81 19 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: CREATIVE ASSEMBLY
  • Editor: SEGA
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Oct 07 2014
Actiune-Aventura , Strategie

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x