Descrierea Produsului:Du-te banane pentru un motociclist cu drop-uri rapide pentru toate vârstele și abilitățile!

All-Star Fruit Racing propulsează jucătorii în lumi vibrante, pline de acțiune incredibilă: se deplasează prin coturi îndoite, se înalță peste salturi monumentale și se sfidează gravitația în jurul pistelor tubulare într-un racer exploziv colorat care izbucnește cu campionate, moduri și priveliști de inspirație uimitoare!

Săriți într-un mod de carieră de protecție Bifați caracterul dvs. preferat și lupta pentru locul întâi-trofeu într-o serie de campionate de testare.Viteza de echilibru și abilitatea în timp ce luptați cu alți șapte jucători într-un rest de fructe înfricoșător pentru premiile podiumului și câștigătorului cel mai important, deblocând noi personaje, campionate și părți kart de-a lungul drumului!

Învingeți toate modurile! Chitiți-vă campionul campionului?

Călătoria tocmai a început! Creați Campionate personalizate și alegeți între trei setări de dificultate și viteze diferite pentru a vă adapta la provocările dvs. sau pentru a vă scufunda într-o gamă de gameplay-uri diferite, inclusiv cursele Dragster, Hill Climbs, Cursele de eliminare, Atacurile de timp și chiar modurile încărcate de modificatori care rescriu regulamentul!Dominați anotimpurile de cauciuc Burn în 21 de cursuri incredibile, răspândite în cinci lumi uimitoare: primăvara, vara, toamna, iarna și insulele speciale. Accelerați vulcanii, în jurul trupelor răsucite ale șerpilor giganți și între gigantice, zdrobitoare de zăpadă pe unele dintre cele mai nebunești piste de curse vreodată imaginate!

Încingeți JuicerBruise dușmanii dvs. (și ego-urile lor) dezlănțuind mișcările devastatoare pe bază de fructe cu sistemul inovator Juicer power-up. Colectați diferite tipuri de fructe pe măsură ce vă deplasați pentru a umple rezervoarele de lichid Juicer, apoi personalizați-vă combinați puterea rezervoarelor de sucuri pentru a lăsa o putere combo.

Veți lăsa un volley de diferite power-up-uri sau să vă salvați toată puterea de fructe până când mișcarea unică Mega-Juice este gata să vă ajute să ajungeți pe primul loc? Ia-ți prietenii și familia Nu te lupți singur! Distribuiți distracția Fruit Racing All-Star cu fiecare

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
66 94 RON
168,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 6+
  • Dezvoltator: 3DCLOUDS.IT, 3DCLOUDS
  • Editor: PQUBE
  • Jucatori:UP TO 8
  • Data lansare:Aug 21 2018
Actiune-Aventura , Curse , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x