Descrierea Produsului:


Jocul Anthem - Legion of Dawn Edition include:

- Pachetul de armuri legendare Ranger.
- Pachet armură legendară Colossus Armor Pack.
- Pachet armură legendară Storm Armor Pack.
- Pachet armură legendară Interceptor.
- Accesoriu de echipament Ranger Javelin.
- Coloană sonoră digitală Anthem.În Anthem, până la patru prieteni pot desluși misterele lumii și pot înfrunta împreună cele mai înfricoșătoare provocări.

Pericolul împărtășit înseamnă glorie comună, iar Freelanceri de succes vor fi cu toții răsplătiți din belșug pentru isprăvile reușite. De-a lungul aventurii lor, jucătorii își pot echipa Freelancers cu exosuporturi puternice Javelin, fiecare dintre acestea fiind echipat cu arme și abilități unice.

De asemenea, jucătorii își pot personaliza Javelin-ul cu echipamentul pe care îl câștigă și îl confecționează pe parcursul aventurii și pot lăsa o amprentă de durată asupra lumii.Caracteristici:

- Fă echipă cu până la trei jucători în aventuri de cooperare care răsplătesc atât efortul combinat, cât și abilitățile individuale.
- De fiecare dată când intri în lume ca Freelancer, vei selecta un exosuit puternic Javelin, armură concepută pentru a oferi pilotului său capacități ofensive și defensive incredibile.
- Deplasează-te cu o viteză incredibilă, zboară cu rachete pe cer sau cutreieră în siguranță adâncurile acvatice. Pe măsură ce jucați, veți progresa constant atât propriile abilități de pilot Javelin, cât și capacitățile de luptă și de traversare ale colecției dvs. tot mai mari de exosuits.
- Armele și dotările pot fi personalizate în mod extensiv.
- Pe măsură ce avansezi în grad și învingi inamicii, vei aduna echipament și vei finaliza etape importante care deblochează opțiuni de personalizare uimitoare și îți transformă Javelinii în mărturii ale abilităților și realizărilor tale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
76 51 RON
400,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x