Descrierea Produsului:


In Londra anului 1868 revoluția industrială îngrașă pungile celor privilegiați, în timp ce clasa muncitoare se luptă să supraviețuiască până când un asasin apare din lumea interlopă pentru a le lua apărarea.

Se ridică la conducerea primei familii de crimă organizată din lume.

Cucerește străzile Londrei , ingenunchează clasa conducătoare si face istorie într-o aventură viscerală.

 

Caracteristici:

 - Înființează cea mai feroce bandă din Marea Britanie, singura forță care poate provoca elita și învinge bandele rivale pentru a aduce libertatea maselor asuprite.
- Fortărețele inamice pot fi infiltrate folosind un arsenal de arme pentru a domina lumea interlopă a Londrei. De la jefuirea trenurilor la salvarea copiilor muncitori, jucătorii nu se vor opri în fața a nimic pentru a aduce dreptatea pe străzile fără lege ale Londrei.
 - Ridică-ți ducii și înfruntă-ți dușmanii. Folosește tactici îmbunătățite de furtișag pentru a-ți eluda dușmanii și dezlănțuie arsenalul de arme, inclusiv cuțitul kukri, pumnii de alamă și bastonul-spadă. Folosește noile tehnologii, cum ar fi lansatorul de frânghii, pentru a escalada clădiri în câteva secunde și pentru a-ți lua inamicii prin surprindere.
 - Luptă și triumfă în lumea deschisă masivă a Londrei victoriene. Fă parkour pe vehicule în mișcare pentru a urmări inamicii sau pentru a scăpa după un raid îndrăzneț, deturnează trăsuri pentru a te angaja într-o cursă de stradă fără menajamente sau lasă o dâră de distrugere la bordul vapoarelor pe râul Tamisa. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
74 73 RON
205,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: UBISOFT QUEBEC
  • Editor: UBISOFT
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Oct 23 2015
Actiune-Aventura , Strategie
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x