Descrierea Produsului:

Azur Lane: Crosswave (Commander's Ca­lendar Edition) 

Editia include:

- Azur Lane: Crosswave pentru PlayStation 4
- Calendar de 12 pagini Art Desk
- Colector’s Box
- Manșon de acoperire reversibil

Azur Lane Crosswave preia spiritul jocului mobil și folosește Unreal Engine pentru a-și da viața personajelor într-o lume 3D masivă, astfel încât fanii să le poată vedea așa cum nu le-au mai văzut până acum. Designurile personajelor din joc vor prezenta, de asemenea, grafică 3D în stil anime, care păstrează fidelitatea artei originale!

Navele la Bae - Jucătorii vor trebui să învingă navele inamice și să îndeplinească criterii speciale pentru a debloca și personaliza personaje noi. Schimbă arme și chiar accesorii drăguțe pentru a se potrivi nevoilor tale ca comandant de vârf al mărilor! Cu o multitudine de personaje pentru a colecta fiecare echipat cu puncte forte și abilități unice și NPC-uri de deblocat, fiecare jucător își va găsi cu siguranță comandantul preferat de personalizat!

Pregătește-ți torpilele și navighează - Înainte de a naviga, jucătorii își pot pregăti unitățile de personaje, formațiile și echipamentele. Personalizarea și pregătirea formației dvs. înainte de luptă este crucială!

Glide & Weave - Nu sta doar acolo ca o geamandură! Pregătește-te și introdu-ți atacurile! Acordați o atenție deosebită bombelor aeriene, torpilelor subacvatice și proiectilelor primite. Lansați și vizați torpilele, trageți atacurile aeriene primite cu armele dvs. anti-aer și alunecați rapid peste orice rachetă!

Unreal Big Fish –Azur Lane: Crosswave folosește Unreal Engine și aduce personajele preferate 2D din aplicația mobilă originală prind viață în această lume 3D, cu umbră de cel!


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
221 13 RON
243,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: FELISTELLA
  • Editor: IDEA FACTORY
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Feb 13 2020
Actiune-Aventura , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x