Descrierea Produsului:Bine ați venit la un spectacol minunat de acțiune, care nu a mai fost văzut până acum!

BALAN WONDERWORLD este un joc de platformă de acțiune minunat tematic în jurul Teatrului Balan. Conduși de enigmaticul maestr numit Balan, vedetele spectacolului Emma și Leo vor folosi abilități speciale dintr-o multitudine de costume caracteristice în timp ce aventurează în țara bizară și imaginară a Wonderworld.

Aici amintirile și priveliștile din lumea reală se amestecă cu lucrurile pe care oamenii le iubesc.

Douăsprezece povești diferite așteaptă vedetele noastre în Lumea Minunilor, fiecare cu propriile ciudățenii unice. Vor explora toate colțurile acestor etape labirintice, pline de o mulțime de trucuri și capcane, pentru a ajunge la inima fiecărei povești.Caracteristici:

- Decorul acestei povești este pământul fantastic, bizar al Wonderworld; un loc în care amintirile fericite și pozitive ale oamenilor se amestecă cu grijile și negativitatea lor neliniștită.
- Leo și Emma sunt conduși în Wonderworld de misteriosul clovn Balan și pornesc într-o călătorie pentru a găsi ceea ce este important pentru ei.
- Înainte de a se putea întoarce în lumea reală, trebuie mai întâi să restabilească echilibrul pierdut din inimile lor ...
- Peste 80 de costume diferite deschid toată acțiunea pe care ți-ai putea dori-o !:
- Vedetele spectacolului pot folosi puterile locuitorilor din Wonderworld purtând costumele lor colorate, cu peste 80 de modele diferite pe care să le încerce!
- Bate-ți dușmanii, mergi în aer, îngheață timpul sau manipulează tot felul de obiecte ... posibilitățile sunt nelimitate atunci când ridici un costum nou.Doi creatori legendari se reunesc :

- Veniți unul, veniți cu toții și bucurați-vă de culmea poveștii Square Enix într-o lume a minunilor cu acțiune totală creată de legendarul Naka Yuji.
- Pentru prima dată în 20 de ani, Naka Yuji și Oshima Naoto își unesc forțele formând echipa BALAN COMPANY; fondat în jurul său, reunind profesioniști în dezvoltarea jocurilor de acțiune, producție video și muzicală, atât din interiorul, cât și din afara companiei.
- Bucură-te de o aventură și mai minunată, deoarece un jucător îl controlează pe Leo și celălalt îl controlează pe Emma în modul local 2 jucători Co-op. Cooperați împreună, combinând abilitățile a două costume diferite, care cu siguranță vă vor deschide noi căi în timp ce vă plimbați prin Wonderworld!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
130 56 RON
300,00Lei
Se livreaza: Miercuri 19 Mai
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x