LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:Battle Chasers: Nightwar este un RPG inspirat de marile genuri ale consolei, oferind scufundări adânci în temniță, lupte pe rând prezentate în format clasic JRPG și o poveste bogată condusă de explorarea lumii.

Lupta tradițională bazată pe ture, cu un sistem unic de mana de supraîncărcare și incredibile lupte de luptă!Explorează o lume interioară plină de temnițe ascunse, șefi rari și prieteni și dușmani care apar la întâmplare.

Temnițe orientate spre acțiune, generate aleatoriu, încărcate cu capcane, puzzle-uri și secrete. Folosiți abilitățile unice ale temniței fiecărui erou pentru a supraviețuiConstruiește-ți petrecerea de aventură alegând trei din șase eroi disponibili din renumita serie de benzi desenate Battle Chasers, fiecare cu abilități unice, avantaje, obiecte și abilități de temniță

Scufundați-vă în sistemul de artizanat profund, folosind sistemul unic de supraîncărcare a ingredientelor pentru a crea obiecte epice!

Cea mai vândută carte de benzi desenate Battle Chasers a fost lansată pentru prima dată la sfârșitul anilor '90 și a generat rapid un cult pasionat.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
34 36 RON
78,00Lei
Se livreaza: Miercuri 10 Martie
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x