Descrierea Produsului:ATENTIE!!! Se joaca doar online. Pentru utilizarea jocului este necesara o conexiune la internet si un abonament PlayStation Plus (se vinde separat).

Battlefield 2042 este un shooter la prima persoană care marchează revenirea la războiul iconic al francizei. Într-o lume din viitorul apropiat transformată in dezordine, adaptați-vă și depășiți câmpurile de luptă în schimbare dinamică cu ajutorul echipei dvs. și a unui arsenal de ultimă generație.Caracteristici :

O lume transformată 

În 2042, evenimentele meteorologice extreme și conflictele de resurse au schimbat echilibrul puterii globale. Statele Unite și Rusia stau în pragul războiului, în timp ce un amestec de veterani de luptă nemateriali formează grupuri independente cunoscute sub numele de Task Forces.

Luptați pentru a defini viitorul în acest teatru de război nemaivăzut. Pentru prima dată în istoria Battlefield, 128 de jucători se pot alătura războiului total în același timp . Acest număr colosal de jucători este egal cu oportunități de joc complet noi și momente epice pe câmpul de luptă.Medii vaste și dinamice

Fiecare câmp de luptă are mai multe zone de luptă distincte găzduite într-un singur spațiu de joacă, iar acest spațiu suplimentar înseamnă mai multă varietate și un joc mai semnificativ pentru vehicule, tancurile au mai mult spațiu pentru a călători, avioanele de luptă au mai mult spațiu aerian de manevrat.

Pe aceste hărți, veți experimenta condiții de luptă în continuă schimbare și provocări de joc. Adaptați-vă din mers la evenimente și dezastre dinamice, cum ar fi furtuni de nisip în deșerturile din Qatar, o rachetă lansată de la Centrul Spațial al Guyanei Franceze și tornade care amenință jungla de beton din Coreea de Sud.Un arsenal de ultimă oră

Dezlănțuiți-vă creativitatea de luptă printr-o listă completă de arme de ultimă generație, vehicule, avioane, heli și echipamente noi, inspirate din viitorul apropiat al anului 2042.

Invocați Rangerul, un câine robot construit pentru luptă, folosiți pistolul Syrette, cârligul de luptă pentru a ajunge în locuri noi, îmbrăcați un costum de aripi, folosiți o dronă de recunoaștere și multe altele.Specialiști

Alege-ți rolul pe câmpul de luptă și formează echipe personalizate manual prin noul sistem Specialist. Pe baza celor patru clase Battlefield, specialiștii au o specialitate și o trăsătură unică - dar restul încărcării este complet personalizabil.

Alegerea și echiparea specialistului vă permite să construiți sinergii în cadrul echipei dvs. și să vă împuterniciți să luați orice situație de luptă.


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
290 75 RON
350,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura , Diverse , Strategie

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x