Descrierea Produsului:Traieste-ti politistul si fantezia criminala in Battlefield Hardline. Acest blockbuster de acțiune combină momentele intense de multiplayer cu semnături de la Battlefield cu o poveste încărcată emoțional și setare care amintește de o drama modernă de televiziune.

Într-o campanie viscerală pentru un singur jucător, veți juca rolul lui Nick Mendoza, un tânăr detectiv care se îmbarcă într-o vendetă de tip cross-country care caută să se răzbune împotriva partenerilor o dată de încredere în forță.În jocurile multiplayer vei vâna criminali, secrete ale raidurilor și vei salva ostaticii în noi moduri de poliție și de inspirație criminală, cum ar fi Heist și Rescue.

Bine ați venit la noul loc de joacă. Cumpărați Hardline Hardline pentru a primi trei Battlepacks de aur care conțin combinații de accesorii de arme, patch-uri și embleme, amplificări XP și elemente de personalizare personalizate. Aceste Battlepacks sunt livrate o dată pe săptămână de la activarea inițială a jocului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
62 00 RON
180,00Lei
Facebook
Detalii
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x