Descrierea Produsului:
Vă prezentăm Bloodborne, cel mai nou RPG de acțiune de la renumitul dezvoltator japonez FromSoftware, exclusiv pentru sistemul PlayStation®4. Înfruntă-ți temerile în timp ce cauți răspunsuri în orașul antic Yharnam, blestemat acum de o boală endemică ciudată care se răspândește pe străzi ca un foc sălbatic.

Pericolul, moartea și nebunia te pândesc la fiecare colț al acestei lumi întunecate și oribile, iar tu trebuie să-i descoperi cele mai întunecate secrete pentru a supraviețui.Caracteristici:

- O nouă lume terifiantă: Călătorește într-un oraș gotic plin de groază, în care mulțimi deranjate și creaturi de coșmar pândesc după fiecare colț.
- Combatere strategică de acțiune: Înarmat cu un arsenal unic de arme, inclusiv pistoale și fierăstraie, vei avea nevoie de inteligență, strategie și reflexe pentru a doborî inamicii agili și inteligenți care păzesc secretele întunecate ale orașului.
- O nouă generație de RPG de acțiune: Mediile gotice uimitor de detaliate, iluminarea atmosferică și noile experiențe online avansate prezintă puterea și măiestria sistemului PlayStation®4.
- Temnițe Chalice mereu schimbătoare de explorat: Folosește potirele sfinte pentru a intra într-o rețea de ruine subterane vaste, pline de capcane, bestii și recompense, pe care să le explorezi și să le cucerești singur sau împreună cu alții.
- Aceste temnițe generate procedural oferă provocări complet noi de stăpânit și pot fi încărcate sau împărtășite cu prietenii.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
89 42 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: FROM SOFTWARE
  • Editor: SCEA
  • Jucatori:UP TO 5
  • Data lansare:Mar 24 2015
Actiune-Aventura
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x