Descrierea Produsului:

 
Faimoasa serie Call of Duty revine odată cu lansarea celui mai nou titlu, Call of Duty: Modern Warfare, o experiență remarcabilă ce reinventează seria. 

Noul Modern Warfare vine la pachet cu o experiență unificată ce îmbină firul narativ cu progresia pe parcursul unei campanii single-player de excepție, cu moduri multiplayer pline de acțiune, dar și cu un mod cooperativ. Call of Duty: Modern Warfare este dezvoltat pe baza unui motor grafic nou, fiind o experiență imersivă și fotorealistă. 

Fără a vă face spoilere, vă pot spune că povestea din Modern Warfare este una excelentă, inspirată din evenimentele importante care s-au petrecut în ultimii ani la nivel global. Pe parcursul acesteia suntem purtați de pe un câmp de luptă pe altul, iar de cele mai multe ori confruntările sunt în zone pline cu civili, care pot deveni automat victime colaterale.Noul Call of Duty: Modern Warfare ne este prezentat ca un blockbuster de la Hollywood, cu explozii, lupte intense, atentate teroriste, soldați de elită din divizia Black Ops, muzică de acțiune non-stop.Modern Warfare vine cu același gameplay addictive, plus extra atenție din partea echipei de development pentru modul în care se simt armele. Fiecare pistol, shotgun, SMG, LMG, RPG și Sniper are propriile mecanici, propriul feedback și acest lucru îl simți în fiecare clipă în vibrațiile controller-ului.Noua tehnologie folosește cele mai noi tehnici vizuale ce permit fotogrammetrie la cel mai înalt nivel, iluminare volumetrică, 4K HDR și multe alte funcții noi precum identificarea radiației termice și reproducerea imaginilor care apar când este folosită aparatura de vedere pe timp de noapte. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
276 43 RON
277,00Lei
Se livreaza: Marti 15 Iunie
Facebook
Detalii
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: INFINITY WARD
  • Editor: ACTIVISION
  • Jucatori:UP TO MORE THAN 64
  • Data lansare:Oct 25 2019

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x