Descrierea Produsului:


Luptă-te cu câinii deasupra Pacificului, aruncă-te în aer deasupra Franței, apără Stalingradul cu precizia unui lunetist și străpunge forțele care avansează în Africa de Nord.

Franciza Call of Duty revine cu Call of Duty: Vanguard, dezvoltat de Sledgehammer Games, unde jucătorii vor fi scufundați în lupte viscerale din al Doilea Război Mondial la o scară globală fără precedent.Printr-o campanie single player profund captivantă, un grup select de soldați din diferite țări se ridică pentru a face față celei mai grave amenințări mondiale.

De asemenea, jucătorii își vor lăsa amprenta în experiența multiplayer caracteristică Call of Duty, plus o nouă și interesantă experiență Zombies dezvoltată de Treyarch.


Call of Duty: Vanguard va introduce, de asemenea, o nouă și inegalabilă integrare Call of Duty: Warzone după lansare și va oferi joc cross-progresiv și cross-generare.

Pe lângă un calendar masiv de conținut gratuit post-lanțare care adaugă noi hărți Multiplayer, moduri, evenimente sezoniere, sărbători ale comunității și multe altele.
Platformele și datele de organizare pentru sesiunea Call of Duty: Vanguard Early Access Beta pot varia. Accesați www.callofduty/beta pentru mai multe
detalii. Sesiunea Call of Duty: Vanguard Early Access Beta este disponibilă pentru o perioadă limitată de timp. Sesiunea Call of Duty: Vanguard 
Open Beta este limitată la două zile. Numărul codurilor pentru Call of Duty: Vanguard Early Access Beta este limitat și disponibilitatea poate varia.
O conexiune internet este necesară pentru a participa în sesiunea Beta, iar o subscripție pentru modul online multiplayer poate fi o condiție de acces.

© 2021 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY și CALL OF DUTY VANGUARD sunt mărci înregistrate ale Activision Publishing, Inc. Toate celelalte
mărci și denumiri comerciale sunt proprietatea deținătorilor de drept. Acest produs conține tehnologie software licențiată de la Id Software ('Id Technology'). Id Technology © 1999-2021 Id Software, Inc.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
279 90 RON
441,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 16,90Lei
  • Platforma:XBOX ONE
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: ACTIVISION
  • Editor: ACTIVISION
  • Jucatori:UP TO MORE THAN 64
  • Data lansare:Nov 05 2021
Actiune-Aventura , Diverse , Strategie

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x