Descrierea Produsului:Reveniți la ultimul câmp de luptă medieval

Chivalry 2 este un slasher multiplayer la prima persoană inspirat de bătăliile epice din filmele medievale. Jucătorii sunt împinși în acțiunea fiecărui moment iconic al epocii - de la săbii ciocnitoare, la furtuni de săgeți în flăcări, asedii întinse ale castelului și multe altele.

Dominează câmpurile de luptă masive. Catapultele sfâșie pământul în timp ce asediți castele, dați foc satelor și măcelăriți țărani murdari în întoarcerea hărților Obiectivului echipei.Stăpânește lama cu un flux de luptă complet nou, care combină loviturile noastre în timp real și sistemul combinat cu curgere liberă pentru a accelera acțiunea și a permite jucătorilor să devină un vârtej de oțel pe câmpul de luptă.

Creată cu abilitatea de a lupta cu mai mulți dușmani în minte, lupta lui Chivalry 2 combină cele mai bune genuri de jocuri FPS și Fighting pentru o experiență de corp fără egal.CARACTERISTICI CHEIE:

- Bătăliile pe scară largă necesită câmpuri de luptă epice. Includerea jocului încrucișat în toate versiunile distruge limitele dintre jucătorii PC și consolă și le permite jucătorilor să se confrunte împreună pe câmpul de luptă, indiferent de platformă.
- Îmbunătățirea masivă a calității vizuale, cu o atmosferă care îi împinge pe jucători în momentele lor preferate din filmele epice de acțiune medievale de la Hollywood. Adus la tine cu cel mai recent și cel mai bun motor de joc, Unreal Engine 4.
- medii medievale întinse, de la terenuri de turnee până la asedii epice la scară largă.
- Experimentați haosul câmpurilor de luptă medievale epice, în timp ce jucătorii se ciocnesc cu o intensitate menită să surprindă domeniul de aplicare pe scară largă al „Bătăliei Bastarzilor” din Game of Thrones.
- Arsenalul tău se extinde cu noul sistem de subclasă care oferă mai multă varietate decât oricând. Patru clase de bază se extind la diferite subclase, un arsenal de arme unice, fiecare cu mai multe variante vizuale, și noi articole de sprijin, de la ghivece de petrol până la baricade, lăzi de aprovizionare și mize de arcaș.- Dețineți câmpul cu o varietate de motoare de asediu greu, inclusiv Ballistae, Catapultele, Trebuchet, Stâlpi de batere, Mantleturi, Capcane, Scări și multe altele.
- Devino erou și privește partea. Un sistem detaliat de personalizare adaugă o varietate imensă: tipul capului, nuanța pielii, capul și părul facial + culorile, imperfecțiunile feței, vopseaua feței, poreclele, heraldica, căștile, armurile, armele și multe altele pentru milioane de combinații posibile.
- Suprapunerile și emoțiile vocale extinse permit abilități îmbunătățite de joc de rol cu ​​multe personaje vocale noi, precum și întoarcerea distribuției originale și emoții noi animate pe personaj pentru a-l juca pe adversar a doua oară!
- continuați să luptați după ce ați pierdut un membru, ați fost doborât, dezarmat, incendiat, umplut cu săgeți, scutul tău rupt, înăbușit în sânge și tot aruncând pumni de pe genunchi. Bandajele, revigorarea și noua stare doborâtă vă permit să sprijiniți colegii de echipă și să rămâneți în acțiune până când vă sângerați ultima picătură.
- Câmpurile de luptă sunt pline de zeci de obiecte cu care să interacționezi. Luați un pui, puneți-l pe foc și aruncați-l; ucide un om cu capul prietenului său; improvizează un nou stil de luptă cu furci - sau roșii.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
171 88 RON
200,00Lei
Se livreaza: Joi 17 Iunie
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x