Descrierea Produsului:

Console 512GB - XBOX Serie S

 

Xbox Series S, o nouă consolă de la Microsoft aduce un design îndrăzneț, cu cea mai înaltă performanță de joc și o experiență nouă, iar noul Controller wireless Xbox aduce un design elegant, confort rafinat si sharing instantaneu.

Cu Xbox Series S faceti totul digital si construiti o biblioteca de jocuri digitale.Timp de incarcare mai rapid. Jocurile se incarca semnificativ mai repede cu un SSD personalizat in Xbox Series S.

Experimentați viteza și performanța de ultimă generație cu Xbox Velocity Architecture, alimentat de un SSD personalizat și un software integrat.
Carscteristici:

-  Echipat cu AMD Zen 2 si RDNA 2, DirectX ofera iluminare reala, umbre si reflexii precise pentru lumi mai dinamice si mai vii.
-  3D Spatial Sound este urmatoarea evolutie in tehnnologia audio pentru a crea o viata captivanta ca in lumile care te pun in centrul experientei tale.
-  Cablu HDMI de mare viteză.
-  Minimizați timpul de încărcare cu un SSD NVMe personalizat de 512 GB și comutați fără probleme între mai multe jocuri într-o clipă cu Quick Resume.
- Joacă mii de jocuri de la patru generații de Xbox, inclusiv Xbox One, Xbox 360 și titluri Xbox originale, cu compatibilitate inversă.
 
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuita
Product cover image
2,044 48 RON
2.289,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 0,00Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 0,00Lei
  • Platforma:XBOX SERIES X
  • Limba joc:Engleza
Actiune-Aventura
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x