Consola Nintendo Switch Joy-con Gri  Nintendo Switch

Descrierea Produsului:

 CONSOLE WITH GREY JOY-CON


După luni de speculații, Nintendo a dezvăluit în cele din urmă Nintendo Switch (denumit anterior Nintendo NX).

Nintendo Switch este atât o consolă de acasă, cât și un dispozitiv portabil - un fel de hibrid. În mișcare, va fi sub forma unei tablete care are și o stație de andocare care apoi se conectează la televizor.

Pe lângă faptul că oferă emoții single și multiplayer acasă, sistemul Nintendo Switch permite, de asemenea, jucătorilor să joace același titlu oriunde, oricând și cu oricine vor alege. Mobilitatea unui handheld este acum adăugată la puterea unui sistem de jocuri la domiciliu pentru a permite noi stiluri de joc video fără precedent.

Acasă, Nintendo Switch se odihnește în Nintendo Switch Dock care conectează sistemul la televizor și vă permite să vă jucați cu familia și prietenii în confortul camerei dvs. de zi.

Prin simpla ridicare a Nintendo Switch de pe doc, sistemul va trece instantaneu la modul portabil, iar aceeași experiență de joc extraordinară care se bucura acasă acum călătorește cu tine. Portabilitatea Nintendo Switch este îmbunătățită de afișajul său luminos de înaltă definiție.
 


Vă aduce cu voi experiența completă a sistemului de jocuri acasă în parc, cu un avion, într-o mașină sau în apartamentul unui prieten.

Jocurile intră în acțiune prin eliminarea controlerelor Joy-Con detașabile de pe ambele părți ale Nintendo Switch. Un jucător poate folosi un controler Joy-Con în fiecare mână; doi jucători pot lua câte unul; sau mai multe Joy-Con pot fi folosite de numeroase persoane pentru o varietate de opțiuni de joc.

Pot face clic cu ușurință înapoi sau pot fi strecurate într-un accesoriu Joy-Con Grip, reflectând un controler mai tradițional. Sau, dacă este preferat, jucătorul poate selecta un controller Nintendo Switch Pro opțional pe care să îl folosească în locul controlerelor Joy-Con.

Mai mult, este posibil ca numeroși oameni să își aducă împreună sistemele Nintendo Switch pentru a se bucura de competiția locală multiplayer față în față.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuita
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
1,812 56 RON
2.090,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Luni 02 August 0,00Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Luni 02 August 0,00Lei
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x