Descrierea Produsului: 

Crash Bandicoot 4: It's About Time este un viitor joc de platformă, în curs de dezvoltare de către Toys for Bob și care va fi publicat de Activision.

Jocul fiind a opta tranșă principală din seria Crash Bandicoot și o continuare a remake-ului trilogiei Crash Bandicoot N.
 

Comanda acum si primeste cadou in exclusivitate eroii tai preferati.


Crash Bandicoot 4: It’s About Time este primul joc complet nou al seriei Crash din ultimii 10 ani. Pentru a sărbători cum se cuvine această aniversare, Toys for Bob și Activision vor introduce un stil artistic reîmprospătat pentru Crash, bineînțeles în spiritul seriei, dar cu o nouă atitudine.
 

Crash Bandicoot 4: It’s About Time începe fix după ce Neo Cortex, Dr. N. Tropy și Uka Uka sunt părăsiți pe o planetă îndepărtată.
După zeci de ani de încercări, cei trei reușesc să scape deschizând un portal care îi poate transporta prin timp și spațiu.
 Tot ceea ce stă între ei și obiectivul lor de a domina universul este o pereche de doi marsupiali de pe N. Sanity Island, Crash și Coco.
 


Jucătorii vor descoperi pe parcursul Crash Bandicoot 4: It’s About Time patru Măști Cuantice, gardienii spațiului și timpului, ce le vor da puterea să modifice legile care guvernează universul și astfel vor dobândi puteri speciale pentru a trece peste obstacole aproape imposibile.
Masca Timpului care încetinește totul în jurul său și Masca Gravitației care le permite marsupialilor să se deplaseze pe verticală.
Fanii vor observa rapid o evoluție a personajului Crash care poate acum să alerge pe pereți, să folosească frânghii și să alunece pe șine.
Jucătorii vor putea alege între Crash și Coco, dar vor putea juca și cu personajul negativ, Neo Cortex, care va oferi o altă perspectivă asupra misiunii celor doi marsupiali.


Caracteristici:
Campanie single-player
Co-op local 2-4 jucatori
Mecanici noi de gameplay
Posibilitatea de a schimba personajul in timpul jocului, Crash sau Coco
Lumi si niveluri vaste, mult mai detaliate comparativ cu jocurile precedente
 

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
235 77 RON
307,00Lei
Se livreaza: Joi 17 Iunie
Facebook
Detalii
  • Platforma:XBOX ONE
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 10+
  • Dezvoltator: TOYS FOR BOB
  • Editor: ACTIVISION
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Oct 02 2020

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x