Descrierea Produsului:Întoarceți-vă pe un Pământ apocaliptic în Darksiders III, o aventură de acțiune hack-n-slash în care jucătorii își asumă rolul FURY în căutarea ei de a vâna și a elimina cei Șapte Păcate Moarte.Cel mai imprevizibil și enigmatic dintre cei patru călăreți, FURY trebuie să reușească acolo unde mulți nu au reușit - să aducă echilibru forțelor care acum devastează Pământul. Darksiders III este al treilea capitol mult așteptat al francizei Darksiders, aclamată de critici.

Joacă-te ca FURY - un mag care trebuie să se bazeze pe bici și magie pentru a restabili echilibrul dintre bine și rău pe Pământ!Utilizați magia FURY pentru a-i dezlănțui diferitele forme - fiecare oferindu-i acces la noi arme, mișcări și abilități de traversare.

Explorează o lume deschisă, vie, de formă liberă, în care FURY se mișcă înainte și înapoi între medii pentru a descoperi secrete în timp ce avansează povestea.Învinge cei Șapte Păcate Moarte și slujitorii lor care variază de la creaturi mistice la ființe degenerate.

Așezați-vă în temerea stilului de artă semnat de Darksiders - medii post-apocaliptice expansive care duc jucătorul de pe înălțimile cerului în adâncurile iadului, dărăpănat de război și decădere și depășit de natură.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
93 29 RON
246,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Vineri 30 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Vineri 30 Iulie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x