Descrierea Produsului:

 

Dezvoltat de la zero, acest remake te invită într-o poveste aparte. Ai ocazia să trăiești experiența dură a luptelor din Demon’s Souls™.PlayStation Studios și Bluepoint Games lansează un remake al jocului PlayStation devenit clasic: Demon’s Souls. Complet refăcut și cu îmbunătățiri spectaculoase, acest remake atrage o generație nouă de jucători pe un tărâm cețos și plin de tenebre. Cei care au avut ocazia în trecut să-l viziteze se pot confrunta din nou cu întunericul într-un joc cu elemente vizuale excelente și performanțe incredibile.Pentru a pună mâna pe putere, al 12-lea Rege din Boletaria, Allant a folosit antica artă a duhurilor și a trezit un demon vechi de când lumea, Cel Străvechi. Odată cu invocarea Celui Străvechi, ținutul a fost acoperit de ceață, iar ființe de coșmar au început să vâneze din nou sufletele oamenilor. Cei cărora le iau sufletul își pierd mințile și nu mai vor decât să-i atace pe cei încă întregi.Boletaria nu are legături cu lumea din exterior, iar cavalerii care îndrăznesc să înfrunte ceața ca să elibereze ținutul dispar pentru totdeauna. Ești un războinic singuratic. Nu ți-e frică de ceață, și nici de provocările cărora trebuie să le faci față ca să devii „Ucigaș de Demoni” și să-l gonești pe Cel Străvechi.Funcții cheie


Te așteaptă provocarea originală, complet refăcută. Calitatea vizuală este uimitoare, performanțele îmbunătățite, așa că lumea din Boletaria este mai spectaculoasă ca niciodată.

Aventurează-te în regatul Boletariei – cândva tărâm prosper al cavalerilor, acum un loc bântuit de ființe de coșmar și demoni. Fă cunoștință cu personaje ciudate, deformate de lumea în care trăiesc, și află totul despre povestea din Demon’s Souls.Pune-ți la punct aptitudinile de luptător – gândește-te bine când avansezi și când tragi de timp: cu orice lovitură ratată sau neatenție riști să pierzi sufletele pe care te-ai chinuit să le aduni. În schimb, recompensa e uriașă dacă elimini inamicii mari, iar moartea nu este sfârșitul, ci doar o altă stare.

Înfruntă cei mai duri războinici din lume în crâncene lupte PvP – iar invaziile online1 nu fac decât să-ți îngreuneze și mai mult misiunea. O altă variantă e colaborarea: aliază-te cu alții ca să eliminați împreună demonii.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuita
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
330 03 RON
432,00Lei
Se livreaza: Joi 17 Iunie
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x