Descrierea Produsului:Destiny 2 este un joc de actiune de tip first-person si urmatoarea evolutie a predecesorului aclamat international Destiny.Cu o poveste convingatoare si imersiva si un inceput nou pe care ii asteapta pe toti fanii, Destiny 2 va oferi atat jucatorilor noi cat si celor existenti o aventura palpitanta la care se pot alatura.Caracteristici principale Destiny 2:

Fir narativ cinematic si imersiv Ultimul oras sigur al umanitatii a cazut prada in urma unei invazii covarsitoare, condusa de Ghaul, conducatorul crud si nemilos al Legiunii Rosii.

Acesta a reusit sa distruga sursa de putere a Gardienilor si fortat restul supravietuitorilor sa caute refugiu. Te vei aventura pe lumi misterioase si neexplorate din sistemul nostru solar pentru a descoperi un nou arsenal de arme si set de abilitati devastatoare.Pentru a birui Legiunea Rosie, va trebui sa reunesti eroii risipiti din toate colturile galaxiei si sa va mentineti pozitia impreuna, in timp ce va luptati pentru a va recapata casa.

O poveste dramatica si misiuni cu eroi cu care te poti identifica Noi lumi cu medii inconjuratoare uimitoare pline de actiune, aventura si recompense pe care le vei putea colectiona. Activitati pentru toate tipurile de jucatori: noi, recurenti, casual si competitive PvP competitive gameplay cu noi harti si moduri de joc

Personalizeaza-ti personajul cu mult mai multe caracteristici ca pana acum pentru a-i spori abilitatile. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
17 36 RON
120,00Lei
Se livreaza: Luni 17 Mai
Facebook
Detalii
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: BUNGIE
  • Editor: ACTIVISION
  • Jucatori:UP TO 12
  • Data lansare:Sep 06 2017

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x