Descrierea Produsului:DOOM 3 VR Edition include:

- Joc Doom 3
- Învierea răului și extinderea misiunii pierduteEXPERIENȚA COMPLETĂ DOOM 3 VR Edition este pachetul complet al aclamatului shooter de acțiune-groază transformat într-o experiență VR captivantă cu articulații albe, care acoperă DOOM 3 și ambele expansiuni ale campaniei - Resurrection of Evil și The Lost Mission - pentru mai mult de 15 ore de joc visceral.

Folosiți precizia controlerului AIM pentru a obține fotografia perfectă, verificați cu ușurință colțurile sau focul orb de pe capac și evitați atacurile fără a trage degetul de pe trăgaci.Arsenalul ediției VR arată și sună mai bine ca niciodată, fiecare armă este realizată pe deplin la rezoluție înaltă, cu texturi, umbrere și efecte vizuale îmbunătățite.

Pentru a-și completa noul aspect, efectele sonore ale fiecărei arme au fost complet renovate pentru a fi mai puternice și mai rele.Spargerea și sfâșierea demonii nu a arătat sau simțit niciodată atât de bine.

Demonii iadului au depășit Marte printr-un portal inter-dimensional și amenință să invadeze Pământul. Luptați cu invadatorii demonici prin coridoarele claustrofobe ale unei facilități de cercetare abandonate și în adâncurile iadului în sine pentru a închide portalul și a opri demonii să ajungă pe Pământ.


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
88 45 RON
125,00Lei
Se livreaza: Luni 24 Mai
Facebook
Detalii
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: ID SOFTWARE
  • Editor: BETHESDA SOFTWORKS
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Mar 29 2021
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x