LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

990
Dragon Ball Z: Kakarot este un joc de rol semi-deschis în acțiune, dezvoltat de CyberConnect2 și publicat de Bandai Namco Entertainment, bazat pe franciza Dragon Ball.

990

Dragon Ball Z: Kakarot este un joc de aventură-acţiune de tip „persoana a treia” de la dezvoltatorul seriei Naruto: Ultimate Ninja Storm. Preia controlul asupra legendarului erou Son Goku (sau „Kakarot” ca să îi spunem pe numele său adevărat) într-o aventură uriaşă, cu explorare liberă, care te aduce faţă în faţă cu unii dintre cei mai ticăloşi răufăcători ai seriei.
Formează echipe cu o groază de feţe cunoscute din seria anime, pe măsură ce explorezi, treci la niveluri superioare, rezolvi misiuni secundare, înveţi tehnici noi puternice şi îţi deblochezi adevăratele abilităţi Saiyan.
990
Explorează mai multe regiuni din universul Dragon Ball Z, neutralizează inamici, rezolvă provocări, adună obiecte și parcurge povestea.
Întâlnește personaje populare din serie și fă misiunile lor pentru a debloca noi povești legate de saga originală și pentru a găsi funcții ascunse.

990
Lupta face parte din aventură și vei avea în față inamici formidabili, vei învăța tehnici și combinații noi. De asemenea, vei face echipă cu personaje cunoscute.
Dragon Ball Z: Kakarot este o celebrare a unora dintre cele mai iubite momente ale seriei anime, urmărindu-l pe Son Goku în luptele sale intergalactice cu unii dintre cei mai periculoşi adversari din univers.
990
Joci chiar în pielea personajului său legendar şi petreci timp dezvoltându-ţi abilităţile şi crescându-ţi nivelul puterii în timp ce încerci să elimini inamici impunători precum Majin Buu, Kid Buu, Frieza, Cell şi mulţi alţii, în lupte dramatice şi dirijate de poveste, adaptate din manga. 
Treci prin diferite regiuni din lumea Dragon Ball în timp ce progresezi, vizitând locuri cunoscute precum Orange City, Lucca Village şi casa maestrului Roshi. 
990
Multe dintre cele mai populare personaje Dragon Ball Z apar și în DBZ: Kakarot. Unele au propriile misiuni, altele pot intra în lupte sau chiar poți să te joci cu ele. 
Poți lua cu tine cel mult două personaje auxiliare, care să te ajute în luptă, fiecare cu atu-urile sale. Acestea sunt:

Krillin

Apropiat al lui Goku și glumeț, Krillin își poate orbi și paraliza adversarii cu abilitatea Solar Flare. Mai mult, poate să facă ravagii cu Distructo Disc.

Yamcha

Yamcha a fost elev al lui Kame-Sennin, acum a renunțat la banditism. Poate distrage atenția inamicului pentru a folosi o strategie sau poate imobiliza adversarul cu abilitatea Spirit Ball.

Tien

Fost rival al lui Goku și un luptător talentat, Tien poate face ravagii cu Tri-Beam sau își poate paraliza adversarul cu Solar Flare.

Chiaotzu

Fost elev al maestrului Shen, devenit fugar, Chiaotzu are capacități telechinetice remarcabile și poate imobiliza adversarii mai mult timp, ca să le poți administra mai multe combinații.

990

Personaje cu care te joci

În afară de personajele auxiliare ai diferite personaje cu care poți să te joci. Fiecare are propriile sale mișcări și misiuni în joc. Acestea sunt:

Gohan

Gohan este fiul lui Goku, plin de talent și priceput în lupta corp la corp. Are și câteva abilități de conectare a combinațiilor, ca rezervele de sănătate ale inamicului să se golească rapid.

Piccolo

Extraterestru misterios, din specia Namekian, Piccolo este un luptător solid, foarte rezistent și cu apărare excelentă. Se descurcă și cu grupuri mai mari de inamici, grație abilității Explosive Wave.

Vegeta
Mândrul prinț al Saiyan și eternul rival al lui Goku, Vegeta stăpânește la perfecție atacurile Ki-Blast. Abilitatea sa Multiple Energy Blast concentrează loviturile Ki-Blast într-o zonă restrânsă, ceea ce e perfect în lupte unu la unu sau cu mulți inamici strânși la un loc. 
990
Pe măsură ce îţi deblochezi abilităţile din joc, nu poţi doar să îţi dezlănţui forma Saiyan, ci, dincolo de transformarea iniţială, poţi, de asemenea, să îţi amplifici puterile la Super Saiyan III.
În plus, vei putea prelua controlul asupra luptătorilor fuzionaţi super-alimentaţi, cum ar fi Vegito şi Gotenks, care îşi extrag puterea din doi războinici, într-o singură formă, pentru a-i învinge pe cei mai periculoşi inamici.
Cel mai important, pe măsură ce îţi dezlănţui puterea extraordinară, mediile destructibile se desprind din forţă.
990

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
150 53 RON
333,00Lei
Se livreaza: Vineri 12 Martie
Facebook
Detalii
  • Platforma: PS4
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: CYBERCONNECT2
  • Editor: BANDAI NAMCO GAMES
  • Jucatori: NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare: Jan 17 2020

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x