Descrierea Produsului:Construiți un imperiu criminal nemiloase din 1920 și înșelați-vă, aruncați-le și supraviețuiți-vă adversarilor în Chicago din epoca interzicerii.

Empire of Sin este un nou joc de strategie adus de Romero Games și Paradox Interactive, care te plasează în inima lumii inferioare criminale a Chicago-ului din perioada interzicerii anilor 1920.Alunecați-vă în pantofii unuia dintre cei paisprezece șefi de mafie reali și de inspirație istorică, cum ar fi Al Capone, Stephanie St. Clair sau Goldie Garneau și adunați o bandă de cârpă, construiți și gestionați imperiul criminal și apărați-vă gazonul de bandele rivale.

Depinde de dvs. să vă grăbiți, să farmecați și să vă intimidați drumul spre vârf și să faceți tot ce este necesar pentru a rămâne acolo - rupeți un picior!- Alegeți unul dintre cei paisprezece șefi unici bazați pe gangsteri fictivi și din lumea reală, apoi propuneți-vă să vă construiți și să vă gestionați imperiul criminal în infama epocă a Interzicerii din Chicago.- Construiți-vă Imperiul Păcatului și conduceți economia interlopă a orașului Chicago cu experiență în afaceri, brutalitate sau notorietate la nivel de oraș. Gestionează-ți strategic unitățile, cum ar fi radiodifuzorii, lanțurile de aprovizionare, cazinourile și multe altele.- Adunați-vă banda și puneți-o în luptă pe rând pentru a vă apăra și extinde teritoriul - sau trimiteți un mesaj bandelor opuse
 
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
131 22 RON
200,00Lei
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x