Descrierea Produsului:Fiecare poveste are un început în F1® 2021, jocul oficial al 2021 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP ™. Bucurați-vă de noile caracteristici uimitoare ale F1® 2021, inclusiv experiența palpitantă „Punct de frânare”, cariera cu doi jucători și apropiați-vă și mai mult de grilă cu „Real-Season Start”.

Luați-vă echipa la vârf în aclamatul mod de carieră de zece ani „Echipa mea” sau faceți cursă cap la cap în ecran divizat și multiplayer. Scufundați-vă în cel mai mare spectacol de curse de pe planetă și concurați cu gama autentică de douăzeci de piloți eroici și zece echipe iconice din sezonul 2021.Caracteristici:

VIDEOGAMUL OFICIAL AL ​​CAMPIONATULUI MONDIAL FORMULA ONE 2021 ™

- „Punct de frânare” - noua experiență palpitantă.
- Noi moduri de a juca: Cariera cu doi jucători și „Începutul sezonului real”.
- Modul Echipa mea - creați un șofer, alegeți un sponsor, un furnizor de motoare, angajați un coechipier și concurați ca a 11-a echipă din grilă.
- Statistici de driver extinse care includ acum „Focus” și noi evenimente de departament critice pentru echipă de abordat.
- Curse pe ecran divizat pentru doi jucători.
- Opțiuni de cursă casual pentru curse mai relaxate, în timp ce noile opțiuni Expert oferă jucătorilor experimentați și mai mult control.
- Aclamat mod de carieră de zece ani, inclusiv programe de cercetare și dezvoltare și practici actualizate și noi practici rapide.
- Formula 2 ™, terenul de antrenament final pentru F1®, este de asemenea inclus, cu opțiuni de sezon scurt, mediu sau complet și conținut pentru sezonul 2020 și 2021 *.
- Esports - zonă în joc pentru evenimentele de calificare online, ultimele știri și chiar urmăriți noile curse F1® Esports Challenger și Pro Series.
- Mai multe modalități de curse: Cronometru, opțiuni de lungime mai scurtă a sezonului, modul Grand Prix ™ și retrăiește-ți gloria cu evidențieri automate salvabile.
- Concurează online în multiplayer: curse sociale și clasate, noul format Quick Join, ligi, livruri personalizabile și evenimente săptămânale.Precomandați pentru a obține pachetul de conținut al punctului de frânare:

Sărbătorește lansarea F1® 2021 cu articole exclusive din joc inspirate de vedetele fictive ale noii experiențe de poveste „Punct de frânare”. Echipează-i pentru a concura ca Devon Butler, Aiden Jackson și Casper Akkerman:
Avatar personaj | Livrarea mașinii | Costum | Mănuși | Casca | Vocile radio ale victoriei
5.000 de monede virtuale PitCoin de cheltuit în joc

* Conexiune online necesară pentru a descărca mașinile finale ale echipelor F1® 2021, selecția circuitului sezonului complet, conținutul (după caz) și actualizarea sezonului F2 ™ 2021.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
285 90 RON
319,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Vineri 30 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Vineri 30 Iulie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x