Descrierea Produsului:


Ediția Yara a Far Cry® 6 include întregul joc, precum și următorul conținut digital:

PACHETUL DE VÂNĂTOR DE CROC

Îmbrățișați pustia Yara cu pachetul Croc Hunter  care include: 
- ținuta „Croc Hunter",

- pușca „45/70”,

- farmecul pentru arme „Crocodile Tooth” 

- accesoriul vehiculului „45/70 cartridge”.

Precomandați acum pentru a avea acces la pachetul Libertad, care include „Ținuta Libertad” pentru Chorizo-ul tău fidel și „Discos Locos” de ultimă generație, un lansator de discuri armat care îi va face pe dușmanii tăi să danseze pe mormintele lor .


 

Far Cry 6 este un viitor joc de tip shooter la prima persoană dezvoltat de Ubisoft Toronto și publicat de Ubisoft.

Far Cry 6 a fost anunțat, dezvăluind o insulă din Caraibe care fierbe cu tensiuni revoluționare! 

Franciza Far Cry a avut întotdeauna un fler pentru antagoniștii fascinanți, iar Far Cry 6 îl va avea pe actorul Giancarlo Esposito („Better Call Saul”, „The Boys”, „The Mandalorian”) în funcția de președinte Anton Castillo, liderul violent care se apucă de insula Yara cu un pumn de fier, promițând o revenire la gloria sa de odinioară. Franciza Far Cry a avut întotdeauna un fler pentru antagoniștii fascinanți, iar Far Cry 6 îl va avea pe actorul Giancarlo Esposito („Better Call Saul”, „The Boys”, „The Mandalorian”) în funcția de președinte Anton Castillo, liderul violent care se apucă de insula Yara cu un pumn de fier, promițând o revenire la gloria sa de odinioară. 

Cu un arsenal de arme și aliați la spate, vei asuma regimul lui Castillo și vei lupta pentru viitorul Yarei. 

În calitate de Dani Rojas (care poate fi jucat ca personaj feminin sau masculin), veți contribui la stingerea focurilor revoluției prin războiul de gherilă pe insula Yara, de la jungla verde la străzile urbane ale capitalei, Esperanza. 


 

Veți folosi o gamă puternică de arme și vehicule și veți construi o rețea de aliați pentru a lupta alături de dvs., inclusiv colți pentru închiriere precum Chorizo, câinele vienez care distrage pericolul.

În timp ce președintele Castillo își pregătește fiul, Diego, interpretat de Anthony Gonzalez („Coco”), să-l succede, vei face tot ce poți pentru ca planurile lui să nu se realizeze.* Joacă ca Dani Rojas, un Yaran local și devii un luptător de gherilă pentru eliberarea națiunii.
Luptați împotriva trupelor lui Anton, în cel mai mare loc de joacă Far Cry, până în prezent, pe jungle, plaje și Esperanza, capitala orașului Yara
Angajați arme, vehicule și Amigos, noile colanți pentru închiriere pentru a arde regimul tiranic la sol

Offline single player

Multiplayer online (2 jucători). O abonament plătit pentru PlayStation Plus este necesar. 

Funcțiile online necesită un cont și sunt supuse condițiilor noastre de furnizare a serviciilor, a politicii noastre de confidențialitate și a politicii de confidențialitate a editorului de jocuri.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
298 90 RON
368,00Lei
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x