Descrierea Produsului:


FIFA 15 aduce fotbalul la viață în detalii uimitoare, astfel încât fanii să poată experimenta emoția acestui sport ca niciodată până acum.

Fiți martori la intensitatea mulțimilor care cântă și încurajează ca în ziua meciului și ascultați comentatorii care îi ghidează pe fani prin povestea jocului cu Dynamic Match Presentation.

Pentru prima dată, toți cei 22 de jucători de pe teren sunt conectați cu Inteligența emoțională.Acum jucătorii vor reacționa la adversari și coechipieri în context și în raport cu narațiunea meciului.

Imaginile de generație următoare îi plasează pe fani pe terenuri vii, cu iarbă care se uzează și se rupe pe măsură ce meciul avansează.

Fotbalul este cea mai mare dramă de pe pământ, iar FIFA 15 îi pune pe fani în centrul scenei, permițându-le să simtă emoția și intensitatea celui mai mare sport din lume.Caracteristici:

- Ziua meciului va fi mai dinamică și mai vie ca niciodată, te va cufunda în acțiunea meciului și nu te va scoate niciodată din momentul respectiv.
- Comentatorii vor menționa comportamente specifice ale fanilor, declanșate de momente unice ale fanilor, cum ar fi Poznan sau cântecele clubului. Noile reacții de pe bancă, sărbătorirea golurilor de către 10 jucători, animațiile băieților de mingi și comentariile contextuale vor menține fanii FIFA 15 implicați în povestea meciului.
- Echipele vor avea acum o conștientizare contextuală a jocului și își vor ajusta dinamic tacticile în funcție de situație. De exemplu, adversarul tău ar putea conduce cu un gol în minutul 88 și să decidă să țină mingea în colț în încercarea de a scurge timpul. Rezultatul final este un adversar mai uman, care își asumă mai multe riscuri atunci când este condus și, potențial, o abordare mai conservatoare atunci când conduce. Park the Bus, In the Mixer și Time Wasting sunt doar câteva dintre tacticile de echipă pe care fanii le vor recunoaște în FIFA 15.
 - Terenurile de joc nu vor mai fi niciodată la fel. Placajele de alunecare și urmele de ghete sunt acum vizibile pe teren, iar pe măsură ce meciul avansează, suprafața de joc devine din ce în ce mai erodată, exact cum ar fi într-un meci de fotbal real. Fanii care joacă pe ploaie sau pe vreme umedă vor observa noroi și resturi pe teren. 
- Agilitate și control, FIFA 15 adaugă un nivel complet nou de reacție și control. Run Touch Dribbling le permite jucătorilor să țină mai bine mingea sub control într-un sprint și în situații de apropiere, dând personalitate celor mai recunoscuți jucători din lume. Leo Messi va dribla și se va mișca așa cum o face în viața reală.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
124 51 RON
248,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 6+
  • Dezvoltator: EA SPORTS
  • Editor: ELECTRONIC ARTS
  • Jucatori:UP TO 22
  • Data lansare:Sep 23 2014
Diverse , Sport , Strategie

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x