Descrierea Produsului:

FIFA 21 NXT LVL Edition

FIFA 21 - avansati cu jocul la nivelul următor.FIFA 21 oferă noi modalități de a face echipă și de a te exprima pe stradă și pe stadion. Dezvoltat de Frostbite FIF, FIFA 21 îmbunătățește jocul cu funcții noi care vă permit să vă bucurați de victorii și mai mari împreună în VOLTA FOOTBALL și FIFA Ultimate Team ™.

Bucurați-vă de un nou nivel de realism de joc care vă răsplătește pentru creativitate și control, gestionați fiecare moment în modul carieră și experimentați autenticitate de neegalat, inclusiv peste 17.000 de jucători și peste 700 de echipe, alături de peste 90 de stadioane și 30 de ligi.

Dribbling Agile - În fotbal, situațiile de 1v1 pot deschide oportunități de marcare care determină parcursul unui meci.Poziționarea personalității :

- a fi în locul potrivit la momentul potrivit pentru a primi mingea, a interveni pentru o interceptare crucială sau crea un atac ce salvează obiectivele care ii diferențiază pe cei mai buni jucători ai lumii de restul.

- crește inteligența în joc a fotbaliștilor pentru a se potrivi cu înțelegerea lor reală despre spațiu și timp, permițând jucătorilor de top să anticipeze jocul, să se deplaseze mai inteligent pe teren și să ocupe poziții mai avantajoase.

- noile opțiuni pentru influențarea mișcării echipei în afara mingii revoluționează jocul de construire a atacurilor în FIFA 21, oferindu-vă mai multe modalități de a sparge apărarea.

- un sistem de coliziune și mișcare a jucătorilor re-imaginat, deblocat de sisteme de animație noi, creează interacțiuni mai ușoare ale jucătorilor pe tot terenul.
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
372 83 RON
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x