Descrierea Produsului:FIFA 21 este un  joc video de simulare a fotbalului publicat de Electronic Arts ca parte a seriei FIFA.

Echipa FIFA ULTIMATE oferă mai multe modalități de a juca fanilor care doresc să formeze o echipă folosind jucătorii preferați. 

Fotbalul a revenit, iar evaluările au fost hotărâte. Bine ați venit la cel mai cuprinzător set de evaluări ale jucătorilor asamblate vreodată, inclusiv primii 100 de jucători din FIFA 21EA SPORTS FIFA 21 pentru PlayStation 4 și Xbox One introduce noi modalități de a câștiga meciuri pline de adrenalină, atât pe stradă, cât și pe stadion. 

FIFA 21 crește nivelul de inteligență al jucătorilor pe teren și capacitatea lor de a lua decizii, ceea ce duce la un mod mai realist în care acționează și se mișcă, cu accent pe sistemul dinamic de atac și execuție. CAREER MODE și VOLTA FOOTBALL din FIFA 21 vin cu mai multe opțiuni pentru a oferi o experiență mai realistă în ceea ce privește transferurile, antrenamentele și meciurile. 

Modul VOLTA include mai multe locații și moduri de personalizare, astfel încât fiecare jucător să poată simți pasiunea celor care joacă pe stradă. 

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
129 90 RON
286,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 19 Octombrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 19 Octombrie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x