LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

Jocul contine Liga 1 Romania si upgrade gratuit pentru Xbox Series XFIFA 21 este un viitor joc video de simulare a fotbalului publicat de Electronic Arts ca parte a seriei FIFA.

Echipa FIFA ULTIMATE oferă mai multe modalități de a juca fanilor care doresc să formeze o echipă folosind jucătorii preferați. 

Fotbalul a revenit, iar evaluările au fost hotărâte. Bine ați venit la cel mai cuprinzător set de evaluări ale jucătorilor asamblate vreodată, inclusiv primii 100 de jucători din FIFA 21.EA SPORTS FIFA 21 pentru PlayStation 4 și Xbox One introduce noi modalități de a câștiga meciuri pline de adrenalină, atât pe stradă, cât și pe stadion. 

FIFA 21 crește nivelul de inteligență al jucătorilor pe teren și capacitatea lor de a lua decizii, ceea ce duce la un mod mai realist în care acționează și se mișcă, cu accent pe sistemul dinamic de atac și execuție. CAREER MODE și VOLTA FOOTBALL din FIFA 21 vin cu mai multe opțiuni pentru a oferi o experiență mai realistă în ceea ce privește transferurile, antrenamentele și meciurile. 

Modul VOLTA include mai multe locații și moduri de personalizare, astfel încât fiecare jucător să poată simți pasiunea celor care joacă pe stradă. DUAL ENTITLEMENT - EA oferă o actualizare gratuită la versiunea de joc pentru PlayStation 5 și Xbox One X folosind discul inclus. Oferta este disponibilă până la lansarea FIFA 22 și poate beneficia de cei care vor deține discul și una dintre cele două console de generație următoare în versiunea cu suport pentru disc optic. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
265 95 RON
340,00Lei
Se livreaza: Luni 25 Ianuarie
Detalii
  • Platforma: XBOX ONE
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 3+
  • Dezvoltator: ELECTRONIC ARTS
  • Editor: ELECTRONIC ARTS
  • Jucatori: UP TO 22
  • Data lansare: Oct 06 2020

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x