LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

468

O variantă modernă a unuia dintre cele mai emblematice jocuri ale tuturor timpurilor, Final Fantasy VII Remake pune la treabă tehnologia de ultimă oră pentru a recrea și a extinde legendara aventură RPG de la Square Enix, în beneficiul generației actuale.

468

Acțiunea se petrece într-un univers fantasy post-industrial, ajuns sub controlul unei firme îndoielnice, Shinra Electric Power Company. Intră în rolul lui Cloud Strife, mercenar și fost membru al unității de soldați de elită ai Shinra – și fă echipă cu organizația anti-Sinra Avalanche, care este din ce în ce mai activă. 

468

Vizitează una dintre cele mai îndrăgite lumi din gaming. Până de curând, nici nu puteai să o vezi în asemenea detaliu. Reînnoadă legăturile cu personaje de neuitat, intră în bătălii incredibile și trăiește povestea care a fascinat o întreagă generație.

468

Priveşte mai îndeaproape modul în care echipa creativă din spatele Final Fantasy VII Remake a adus conceptul inovator RPG din 1997 într-o nouă generaţie.Atinge nivelul maxim al personajelor, caută elementele colectabile şi luptă-te cu unii dintre cei mai duri inamici ai jocului – şi asigură-te că nu pierzi nimic din ceea ce îţi poate oferi Midgar.

468

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
164 17 RON
323,00Lei
Se livreaza: Marti 09 Martie
Facebook
Detalii
  • Platforma: PS4
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: SQUARE ENIX
  • Editor: SQUARE ENIX
  • Jucatori: NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare: Apr 10 2020
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x