Descrierea Produsului:Fishing Sim World este cel mai autentic simulator de pescuit făcut vreodată, care te conduce în întreaga lume, iti promite o călătorie in lumea pescuitului ca niciuna de pana acum.

Simte adrenalina provocata de aterizarea trofeului largemouth bass și fiorul de a lupta cu crapul uriaș și știuca monstru, în timp ce Fishing Sim World combină perfect fizica realistă a jocului și AI exactă a peștilor pentru o experiență de pescuit autentică, care o sa va puna in miscare inca de la inceput.Abilitățile tale de pescuit vor fi testate până la limită, în timp ce explorezi două vaste lacuri din SUA, situate în Florida și în statul New York și cinci locații europene, inclusiv faimosul lac principal Gigantica din Franța și chiar o porțiune provocatoare din Canalul Grand Union al Regatului Unit.

Inainteaza după optsprezece specii diferite de pește, cu sute de echipamente, inclusiv abordări autorizate de la unele dintre cele mai mari personalitati din lumea pescuitului, precum Bass Boats Cat, Rat-L-Trap, Duckett Fishing și Korda. Utilizeaza GPS-ul și sonorul propriei barci pentru a localiza pestele mai dinainte, alege tactica potrivită pentru a pescui cu succes.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
117 49 RON
135,00Lei
Se livreaza: Miercuri 19 Mai
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x