Descrierea Produsului:

Pregătește-te pentru cea mai intensă experiență de curse! Injectați-vă în joc, simțind fiecare întoarcere, impact și inversarea stomacului. Poți să treci prin cursă? O singură modalitate de a afla ..

Profitați de puterea vehiculelor cu roți sau aeriene care sfidează gravitația și distrugeți-vă drumul printre adversari cu un arsenal de arme bizare. GRIP oferă una dintre cele mai rapide și mai unice experiențe de curse vreodată, pe măsură ce scalați pereții, tavanele și orice altceva pe care vă puteți deplasa. Stăpânește răsucirea pistelor, trucuri și efectuează cascadorii ridicole, luptându-ți drum peste planete extraterestre pentru a deveni atacatorul vehicul final.

* REACH MACH 1 VITEZE

Atingeți viteze de până la 767 km / h pe podele, pereți, tavan și oriunde vă puteți deplasa ... pur și simplu țineți acea pedală apăsată puternic.

* CURSA DINTRE COSMOS

Cursați-vă drumul prin 29 de piste pe o serie de 4 planete exotice; de la lumi ostile, înghețate până la orașe străine, non-terestre, până la marginile exterioare ale spațiului.

* CREAȚI CULOAREA ULTIMĂ

Alegeți dintr-o listă de 30 de vehicule blindate pentru a vă potrivi stilului - unele rapide și agile, altele brutale și puternic armate. Progresați la nivelul jucătorului și personalizați-vă cursa cu lucrări de vopsea deblocate, decalcomanii, anvelope și jante.

* MODURI DE ECHIPĂ

Luptă-l cu curse de echipe online și moduri de Deathmatch.

* DEVASTĂȚI-VĂ OPONENȚII

Ridicați o gamă de 9 puteri și arme, de la scuturi și turbos, la tunuri feroviare, rachete și săgeți explozive - toate cu moduri de foc alternative.

* CONCURĂ-TE PE COUCH

Concurează cu prietenii în multiplayer SPLIT-SCREEN, cu până la patru jucători.

* LUAȚI CURSA ONLINE

Construiește-ți propriul turneu, aliniază grila cu până la 10 jucători și concurează online cu sprijin complet de potrivire și lobby.

* INTRAȚI ÎN ARENA DEATHMATCH

Duceți-l cu acțiune intensă în hărțile de luptă 5 Arena.

* DEVENIȚI UNUL CU MAȘINA ÎN CARKOUR

Bate ceasul, evită obstacolele și găsește noi căi în 19 curse Carkour punct-la-punct.

* CONCURĂ CAMPANIA JOCĂTORULUI UNIC

Fii cel mai bun, învinge-i pe rivalii din joc și ridică-te la vârf în campania pentru un singur jucător. Câștigă XP și personalizează aspectul călătoriei tale cu upgrade-uri câștigate din greu.

* BATERI BOLNE

Cursa către o coloană sonoră electronică licențiată de 24 de piste, variind de la techno și transă până la melodia noastră principală, drum n bass.

* CONSTRUIT CU NEREAL

Construit în Unreal Engine 4, GRIP vă va duce înapoi la trecutul nostalgic, în timp ce vă va propulsa simultan într-un viitor electrizant.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
91 49 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Actiune-Aventura , Curse , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x