Descrierea Produsului:


Cultivați-vă propriile lumi și cultivați o conexiune naturală și profundă cu tot ceea ce acestea conțin.

Vedeți cum acțiunile voastre schimbă lumea în bine! Readuceți Evertree la viață în acest sandbox uluitor de creare de lumi, cu elemente de gestionare a vieții și de aventură.

De-a lungul timpului, lumile din Alaria s-au estompat, Evertree unde multe lumi au rezidat pe nenumăratele sale ramuri nu mai este acum decât un puiet, splendoarea sa fiind de mult ștearsă din memorie.

Tu ești diferit. Tu auzi soarele cum cântă pe cer. Auziți limbajul ploii pe pământ. Tu ești ultimul dintre Alchimiștii Everheart și sarcina ta a fost transmisă din generație în generație. Crește și protejează Evertree.Caracteristici:

- Descoperiți locuri unice, înflorite de o faună și o floră fantastice, conduse pur și simplu de explorare și de mecanica jocului. Cum doriți să vă petreceți timpul? Culegând pietre și flori, pescuind și prinzând insecte, explorând peșteri și rezolvând puzzle-uri... depinde de tine.
- O coloană sonoră frumoasă realizată de compozitorul de jocuri și anime-uri, Kevin Penkin.
- Învață să meșterești World Seeds prin Alchimie pentru a genera lumi complet noi, cu caracteristici unice.
- Îngrijește aceste lumi pentru a le întineri și a vedea cum se schimbă și privește cum apar noi proprietăți sub ochii tăi! Poți genera pajiști unice, deșerturi, lumi înghețate și... oh, ei bine... Alchimia nu este o știință exactă, unele semințe pot conține surprize neașteptate.
- Faceți cunoștință cu personaje interesante și unice, ascultați-le poveștile și ajutați-i atunci când au nevoie. Îi puteți face mai fericiți găsindu-le un loc unde să stea, ajutându-i să obțină slujba visurilor lor sau oferindu-le accesorii și decorațiuni.
- Ruine, peșteri, zone secrete... explorează și dezvăluie cunoștințele demult pierdute ale Evertree-ului, accesând chiar inima sa.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Data lansare: 25 Feb 2022
Product cover image
128 90 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Vineri 25 Februarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Vineri 25 Februarie 16,90Lei
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 6+
  • Dezvoltator: PRIDEFUL SLOTH
  • Editor: 505 GAMES
  • Data lansare:Feb 25 2022
Actiune-Aventura
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x