LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

DELUXE EDITION


HITMAN 3 - Ediția Deluxe include conținut interesant care vă extinde experiența de joc.

 - Contracte de escaladă Deluxe
- Costume și articole de lux
- Coloană sonoră digitală
- Cartea digitală „Lumea HITMAN”
- Comentariu director (Introducere misiune)

Este necesar acces la Internet și un cont IOI gratuit pentru a răscumpăra coloana sonoră digitală și cartea digitală „World of Hitman”.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați ioi.dk/ioi-accountHITMAN 3 este concluzia dramatică a trilogiei World of Assassination și îi duce pe jucătorii din întreaga lume într-o aventură globetrotting în locații extinse de sandbox. Agentul 47 revine ca un profesionist nemilos pentru cele mai importante contracte din întreaga sa carieră. Moartea așteaptă.

Bucurați-vă de libertate de neegalat și completați-vă obiectivele pe măsură ce lumea jocului reacționează la tot ceea ce faceți. Premiata tehnologie Glacier de la IO Interactive alimentează lumea imersivă a jocurilor HITMAN 3 pentru a oferi o alegere și redarea redată a jucătorilor.Moduri de joc:

Modul de campanie vă va duce într-o aventură de trotinete globale până la extindere locații de nisip și va oferi o concluzie dramatică trilogiei Lumii asasinatului.

Obiectivele evazive sunt provocarea finală Hitman și sunt concepute pentru a oferi o experiență captivantă. Trebuie să urmăriți o țintă unică, cu puțin sau deloc ajutor de la HUD sau Instinct și să elaborați un plan pentru a le elimina din mers.Așteptați-vă abilitățile de joc să fie împinse la maxim pe măsură ce noi elemente vă sunt aruncate în fiecare etapă a contracta. Restricțiile de deghizare, camerele de securitate adăugate și alte tipuri de alte complicații vă vor fi aruncate în cale.

Alegeți propriile ținte, alegeți cum să le eliminați și apoi faceți ca totul să se întâmple. După ce ați finalizat singur contractul, provocați-i pe prieteni să concureze pentru cel mai bun scor pe clasamente.Dedicat sarcinilor pe termen lung, Sniper Assassin vă încredințează eliminarea țintelor și a paznicilor fără a declanșa o alarmă, în timp ce finalizați provocări pentru a vă crește multiplicatorul de scor. În HITMAN 3, Sniper Assassin poate fi jucat în hărțile existente doar ca experiență pentru un singur jucător.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuita
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
385 08 RON
400,00Lei
Detalii
  • Platforma: PS4|PSVR
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: IO INTERACTIVE
  • Editor: IO INTERACTIVE
  • Jucatori: NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare: Jan 20 2021
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x