Descrierea Produsului:Această colecție vă oferă acces complet la toate cele 5 capitole plus un epilog suplimentar de poveste exclusiv pentru Colecția completă, oferind și mai mult joc la o valoare incredibilă!King's Quest este o colecție de cinci versiuni de capitole diferite, fiecare concentrându-se pe o poveste nespusă din trecutul lui Graham. În fiecare capitol, un rege Graham îmbătrânit reflectă asupra vieții sale de aventură alături de nepoata sa, Gwendolyn, în timp ce jucătorii sunt transportați înapoi pentru a influența direct deciziile și evenimentele care au modelat un regat. Lansați o călătorie extraordinară în lumea Daventry.Caracteristici:

King's Quest aduce jocurile de aventură într-o nouă eră, rămânând în același timp cu ceea ce a făcut ca jocurile originale să fie îndrăgite; povestea de neuitat, spiritul, puzzle-urile și, desigur, o mulțime de moduri de a muri!
Selectați între stâlpii nobili ai curajului, înțelepciunii și compasiunii pentru a vedea ce efecte vor avea aceste alegeri în călătoria lui Graham, precum și capitolele ulterioare!
Puzzle-urile vor oferi mai multe soluții, încurajând jucătorii să experimenteze inventarul și mediul lor.
Împrieteniți-vă cu cei mai neașteptați și mai deosebiți tovarăși din Daventry!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
116 73 RON
140,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Actiune-Aventura , Diverse
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x