Descrierea Produsului:

599

LA MULANA 1 2 Hidden Treasures Edition

599

Ediția limitată include:

La-Mulana 1 & 2 pentru PS4

Comori ascunse Mormântul La-Mulana

La-Mulana 1 & 2 Archaeological Anthems 2-disc Soundtrack oficial

Puzzle Siesta în ruine

Expedition Kit Cutie de colecție

Ruinele antice pline de capcane nefaste, puzzle-uri de furnicături ale creierului și monștri mortali se află între tine și o comoară puternică. Înarmat cu puțin mai mult decât un bici și inteligența ta, poți supraviețui încercărilor și revendica secretele din interior?

599

LA-MULANA 1:

Destinul tău așteaptă în La-Mulana! Preia controlul arheologului Lemeza Kosugi și navighează prin puzzle-uri, capcane și Gardieni mortali pentru a revendica comoara secretă a vieții. Veți avea nevoie de inteligență ascuțită, reflexe rapide și, cel mai important, tot curajul pe care îl puteți obține. Vei reuși să dezvăluie secretele La-Mulana sau vei fi victima pericolelor care te înconjoară?

599

LA-MULANA 2:

Renumitul arheolog Lemeza Kosugi a dispărut și doar fiica sa Lumisa îl poate găsi! Intrați în Eg-Lana, o versiune cu capul în jos a ruinelor legendare din La-Mulana. Gândiți repede, acționați rapid și biciuiți cu greu pentru a depăși capcane periculoase și elaborați puzzle-uri în căutarea dvs. de a descoperi secrete de neînțeles. Ce veți găsi la sfârșitul călătoriei: triumf sau înfrângere?

599

Caracteristici cheie:

Acesta aparține unui muzeu !: Două platforme de puzzle aclamate de critici, răsucite diabolic, ajung pe platforme moderne și își merită greutatea în aur.

Numiți asta arheologie ?: Cu biciul dvs. de încredere într-o mână și un arsenal de arme, shuriken și alte subarme în cealaltă, veți putea să luați dușmani periculoși în timp ce manevrați prin capcanele nefaste ale ruinelor. Folosiți obiecte precum Ankh pentru a apela și provoca vechii Gardieni pentru a avansa.

Fortune and Glory, Kid: Rezolvă puzzle-urile criptice ale lui Eg-Lana folosind relicve antice, cum ar fi tablete și chei, și chiar instrumente moderne precum software-ul Yagoo și Glyph Reader. Și când toate celelalte nu reușesc, împingeți-vă sau spargeți obiecte pentru a sparge misterele larg deschise!

599

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
215 65 RON
216,00Lei
Facebook
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: NIGORO
  • Editor: NIS AMERICA
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Mar 17 2020

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x