Descrierea Produsului:LEGO The Incredibles Toy Edition contine:
 
  • Jocul LEGO The Incredibles
  • Minifigurina EDNA MODE

In LEGO The Incredibles preiau controlul personajele preferate din seria Incredibles, in scene de neuitat si secvente de actiune din ambele filme Disney · Pixar, The Incredibles si viitorul film Incredibles 2.

Jocul incurajeaza jucatorii sa colaboreze impreuna prin combinarea abilitatilor si puterilor unice ale familiei Parr pentru a castiga in fata raului intr-o lume LEGO® plina de distractie si umor.

Jucatorii pot asambla LEGO® care se construiesc fie pe cont propriu, fie pe echipe impreuna cu familia si prietenii in modul co-op pentru doi jucatori, pentru distractie dubla.Lucreaza in echipa pentru a castiga – Jucatorii trebuie sa lucreze impreuna si sa combine abilitatile si puterile unice ale membrilor familiei Parr pentru a construi structuri Lego uriase si uimitoare.

Cu puterea inegalabila a lui Mr. Incredible, transformarile flexibile ale lui Elastigirl si inzestrarile supranaturale ale celorlalti membri, lucrul in echipa nu a fost niciodata mai distractiv.

Districtele orasului – Pentru a scapa orasul de infractiuni, jucatorii pot completa o serie de misiuni secundare pline de actiune si se pot lupta cu infractori emblematici care controleaza districtele orasului intr-o lume deschisa care include si Municiberg, ce ofera o experienta free-play captivanta. 

Customizare personaje – Jucatorii pot modifica infatisarea si abilitatile personajului folosind modul Edna „E”, un designer pe cat de mic pe atat de bombastic care creeaza outfit-uri pentru super-eroi. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
172 58 RON
272,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x