Descrierea Produsului:


Cufundă-te în Little Nightmares, o poveste întunecată și capricioasă care te va confrunta cu temerile tale din copilărie în timp ce o ajuți pe Six să scape din The Maw, un vas vast și misterios locuit de suflete corupte care își caută următoarea masă.

Explorează o casă de păpuși cu un farmec tulburător, un loc care este atât închisoare, cât și loc de joacă.

Aruncă o privire în lumea lui Six, parte vis, parte coșmar, unde fiecare pas pare un salt, iar fiecare umbră un întuneric vast! Începeți de la partea de jos a Hull-ului și căutați o cale spre The Above.
Little Nightmares II este un joc de suspans și aventură în care vei juca în rolul lui Mono, un băiat prins într-o lume distorsionată de transmisia zumzăitoare a unui turn îndepărtat.

Având-o ca ghid pe Six, fetița în haină galbenă de ploaie, Mono pornește să descopere secretele întunecate ale Turnului de Semnal și să o salveze pe Six de la soarta ei teribilă.

Dar călătoria lor nu va fi simplă, deoarece Mono și Six se vor confrunta cu o galerie de noi amenințări din partea teribililor locuitori ai acestei lumi.Caracteristici:

- Înfruntă-ți temerile copilăriei în această poveste întunecată și capricioasă, plasată într-o lume captivantă, cu o sensibilitate deosebită, cu o poveste interactivă și un design sonor remarcabil.
- Descoperă secretele murdare din The Maw și supraviețuiește atenției locuitorilor săi monstruoși, în timp ce încerci să o ajuți pe Six să scape în lumea de afară.
- O mulțime de rezidenți noi-nouți stau la pândă pentru a-ți bântui pașii și a-ți tulbura somnul. Depășește-l pe sadicul Profesor, supraviețuiește vânătorului însetat de sânge și fugi de multe alte personaje terifiante, în timp ce Mono și Six călătoresc împreună prin această lume.
- Six se stinge din această lume și singura ei speranță este să o ghideze pe Mono spre Turnul de Semnal. În această lume de coșmaruri, tu ești singurul ei far de speranță. 

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
172 18 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x