Descrierea Produsului:

 Fii imaginea unei francize NFL în care deciziile pe care le iei contează în călătoria ta pentru a deveni un superstar NFL.

Creează-ți propriul Quarterback de colegiu pentru a juca în playoff-ul Campionatului Național de Fotbal Universitar și la NFL Combine pentru a avea o șansă la NFL Draft și pentru a fi imaginea unei francize într-o campanie de carieră nouă și personalizată centrată în jurul tău.

Odată selectat la o echipă, implică-te cu noul motor de scenarii Madden care generează scenarii de joc personalizate, evenimente și provocări dinamice care construiesc povestea carierei tale unice în NFL.
Franciza - Simulează o carieră completă în NFL și lasă-ți moștenirea ca jucător, antrenor sau proprietar cu ligi conectate online pentru un singur jucător și multiplayer.

Concurează cu până la 32 de echipe în încercarea ta de a obține o dinastie Super Bowl. Completați cu un Pro Bowl anual și premii sezoniere.Ultimate Team - Concurează în cel mai tare mod de construire a unei echipe fanteziste NFL, cu jucătorii tăi favoriți din NFL din trecut și din prezent.

Joacă jocuri, colectează recompense și îmbunătățește-ți echipa cu provocări zilnice, distractive și captivante, cu conținut NFL live pe tot parcursul anului.

Concurează în meciuri față în față online și offline (single- și multi-player) sau offline single-player împotriva CPU. Personalizează-ți setările de joc, inclusiv timpul sferturilor, regulile, stadioanele și uniformele.Caracteristici:

- Simțiți emoția, personalitatea și puterea Superstarurilor NFL cu Superstar X-Factor, un sistem complet nou de progresie a abilităților care dezvăluie abilități speciale pentru cele mai interesante Superstaruri NFL de astăzi atunci când sunt îndeplinite anumite obiective în jocuri. 
- Playbooks sunt calibrate pentru a fi mai unice de la o echipă la alta, oferind mai multă varietate pentru planificarea strategică a jocului și ajustări în timpul jocului.
- Jocurile cu opțiuni Run/pass sunt acum disponibile pentru a fi apelate, aducând și mai multă autenticitate NFL la jocurile de astăzi.
 - Învățați cum să vă îmbunătățiți ca jucător Madden cu acest sistem de predare coerent și modernizat care introduce noi mecanisme în joc în timp, pe măsură ce progresați în experiența de joc.
- Noua mecanică Pump Fake - Pump-fake către un anumit receptor și păcăliți apărătorii cu o nouă mecanică de "anulare a aruncării" cu două atingeri.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
29 90 RON
316,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 19 Octombrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 19 Octombrie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x