Descrierea Produsului:


Experimentați fantezia supremă a puterii ca prădător de vârf al mării - un SHARK terifiant! Maneater este un RPG de acțiune pentru un singur jucător, situat în apele neiertătoare ale coastei Golfului.
 

Luptați pentru a supraviețui în largul oceanului, cu pericolul la pândă la fiecare adâncime. Singurele tale instrumente sunt inteligența, fălcile și abilitatea neobișnuită de a evolua pe măsură ce te hrănești.
 

Pentru prima dată, apele deschise din Port Clovis au evoluat pentru a deveni portabile. Indiferent dacă sunteți în deplasare sau acasă, acum puteți mânca, explora și evolua până la vârful lanțului alimentar și puteți deveni Apex Predator al oceanului!
 


Caracteristici:

- Mănâncă, explorează și evoluează într-un RPG de acțiune în lume deschisă.
- Joacă printr-o campanie narativă completă, bazată pe poveste, povestită de Chris Parnell. 
- Hrănește-te cu oameni, consumă substanțe nutritive și găsește pradă de rechini rare pentru a evolua în urma a ceea ce intenționa natura.
- Explorați 7 regiuni mari, inclusiv golfurile de pe coasta golfului, plajele stațiunii, docurile industriale, oceanul deschis și multe altele. Experimentați o lume vie cu un ciclu complet zi / noapte.
- Deblocați și dotați diverse evoluții care vă îmbunătățesc și îmbunătățesc rechinul pe măsură ce avansați în campanie.
- Părțile vânătorilor și sistemul de recompense - oamenii se luptă! Lupta împotriva diferitelor tipuri de vânători, de la mici schifuri până la pază de coastă.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Data lansare: 25 May 2021
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
166 90 RON
238,00Lei
Se livreaza: Luni 24 Mai
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x