Descrierea Produsului:


Experimentează fantezia puterii supreme ca prădător de vârf al mărilor - un SHARK terifiant! Maneater este un singur RPG de acțiune mondială deschisă (ShaRkPG) unde TU ești rechinul.

Începând ca un mic cătun rechin, vi se face sarcina de a supraviețui lumii dure în timp ce vă mâncați drumul până în ecosistem.

Pentru a face acest lucru, veți explora o lume largă și variată, care va întâlni diferiți inamici - atât oameni, cât și animale sălbatice.

Găsiți resursele potrivite și puteți crește și evolua mult dincolo de ceea ce și-a propus natura, permițând jucătorului să adapteze rechinul la stilul lor de joc.

Acest lucru este norocos, pentru că pentru a vă răzbuna pe pescarul crud care a fost dezmembrat, veți evolua într-un rechin masiv, un vârf prădător al legendelor. Mânca. Explora. Evoluează.

Poveste unică - Joacă printr-o campanie completă, bazată pe povești, povestită de Chris Parnell (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick și Morty) și pune-te pe fundalul unei emisiuni TV reality.

Combat divers, convingător - luptă cu animale sălbatice înverșunate, inclusiv alți prădători de vârfuri sau luptă împotriva diferitelor tipuri de vânători umani, începând de la beții din oraș până la Garda de Coastă

Hrănește-te cu oameni și animale sălbatice pentru a-ți crește rechinul și găsește un lot de rechini pentru a-ți evolua rechinul pe mai multe căi posibile.

Explorați Golful - 7 regiuni mari, inclusiv golfuri de pe coasta golfului, plaje din stațiuni, docuri industriale, oceanul deschis și multe altele.

Experimentează o lume vie cu un ciclu complet de zi / noapte.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
109 90 RON
175,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x