Descrierea Produsului:O colecție Superstar de plăci clasice pentru Nintendo 64™.

Cheamă toate Superstars! Mario Party™ se întoarce cu 5 planșe clasice din jocurile Mario Party de pe Nintendo 64. Glazura se întâlnește cu florile în timp ce te întreci pentru a obține cele mai multe stele (și pentru a-ți sabota adversarii) pe tabla Peach's Birthday Cake din jocul original Mario Party.

Sau urmăriți numărătoarea inversă care dezlănțuie Bowser Coin Beam și țineți-vă de acele monede pe tabla Space Land. Valurile se pot schimba rapid în Mario Party, așa că rămâneți vigilenți, petrecăreților. Acesta și toate celelalte moduri pot fi jucate și online*!100 de mini-jocuri clasice revin din jocurile Nintendo 64 și Nintendo GameCube™ și nu numai!

Încearcă-ți mâna la o colecție Superstar de minijocuri din toată seria Mario Party. Fie că economisești monede pentru stele în modul de joc de masă sau te antrenezi în jocul liber, nimic nu se compară cu a fi ultimul rămas în picioare în Mushroom Mix-Up sau Shy Guy Says.

Toate mini-jocurile sunt jucate cu ajutorul butoanelor de control, așa că poți să rămâi la controlerul Joy-Con™ sau să scoți la iveală controlerul Pro Nintendo Switch™ sau o consolă Nintendo Switch Lite.Petrece cu superstaruri apropiate sau îndepărtate

Adună petrecerea oricând și oriunde cu jocul pe același sistem**, local wireless** sau online*. Meciurile cu prietenii în modul de joc de societate salvează fiecare rând, așa că nu ezitați să luați o pauză și să reluați de unde ați rămas.

Folosiți abțibilduri pentru a lăuda sau a bate câmpii cu colegii de joc în timp ce vă întreceți pe tabla de joc adunând stele. Toate modurile suportă multiplayer online, așa că poți sări cu prietenii pentru câteva mini-jocuri sau pentru un meci maraton de 30 de ture.

Victoria este la fel de dulce (iar furtul stelelor este la fel de satisfăcător) de oriunde din întreaga lume.


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Data lansare: 29 Oct 2021
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
255 19 RON
300,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Vineri 29 Octombrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Vineri 29 Octombrie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 3+
  • Dezvoltator: NINTENDO
  • Editor: NINTENDO
  • Data lansare:Oct 29 2021
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x