Descrierea Produsului:

Marvel's Avengers, este un viitor joc video de acțiune-aventură dezvoltat în colaborare cu Crystal Dynamics și publicat de Square Enix. Bazat pe echipa de super-eroi Marvel Comics Avengers, jocul este inspirat de mitologia de lungă durată a cărților de benzi desenate și de adaptările din alte medii.

Progresați prin intermediul campaniei de un singur jucător pentru a vă reconstrui lista de Eroi și a-i restabili puterile, apoi continuați să luptați cu AIM solo sau online cu prieteni.

Avengers Marvel începe la A-Day, unde Căpitanul America, Iron Man, Hulk, Black Widow și Thor dezvăluie un nou sediu Avengers din San Francisco.

Sărbătoarea devine mortală atunci când un inamic misterios provoacă un accident catastrofal care are ca rezultat devastarea masivă.Vinați pentru tragedie, Răzbunătorii se desființează. Cinci ani mai târziu, cu toți Super Eroii scoși în afara legii și cu lumea în pericol, o aventură întinsă se aprinde când o tânără hotărâtă pe nume Kamala Khan își propune să reasambleze și să reconstruiască Răzbunătorii pentru a opri puterea necontrolată a noii forțe secrete cunoscute sub numele de AIM.

Avengers Marvel continuă călătoria epică cu noi eroi și noi narațiuni livrate în mod continuu, pentru experiența de joc definitivă Avengers.

Progresați prin campanie pentru a vă reconstrui lista de eroi; apoi continuați să luptați AIM solo sau online cu prietenii

Deblochează abilități și echipamente puternice pentru cei mai puternici eroi ai Pământului pentru a se potrivi stilului tău de joc

Personalizați acești eroi iconici cu ținute originale și noi inspirate de peste 80 de ani de istorie Marvel


 

Până la patru jucători se adună online pentru a apăra Pământul împotriva escaladării amenințărilor

Pe măsură ce se desfășoară narațiunea, noi supereroi și regiuni sunt livrate fără costuri suplimentare

Marvel’s Avengers este un joc epic, de a treia persoană, de acțiune și aventură, care combină o poveste originală, cinematografică, cu un singur jucător și un joc de cooperare

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
92 46 RON
300,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Luni 06 Decembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Luni 06 Decembrie 16,90Lei
Actiune-Aventura

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x