Descrierea Produsului:

 

Marvel's Spider-Man Game of the Year Edition
Ediția include: jocul complet Marvel's Spider-Man, The City That Never Sleeps DLC și tot conținutul adăugat lansat.


O aventura Spider-Man complet noua

Avand drept personaj principal unul dintre cei mai reprezentativi supereroi ai lumii, Marvel’s Spider-Man are abilitatile acrobatice, improvizatiile si salturile care l-au facut celebru pe Omul Paianjen, dar introduce, in plus, elemente nemaivazute intr-un joc Spider-Man. De la traversarile in stil parkour, utilizare mediului, lupte noi si scene senzationale, acest nou Spider-Man este mai tare decat ceea ce ai vazut pana acum.
 


Marvel a facut echipa cu Insomniac Games pentru a crea o poveste nou-nouta si autentica despre Spider-Man. Este vorba despre un Spider-Man pe care nu l-ai mai vazut, nici in jocuri, nici in filme. Un Peter Parker experimentat, mai priceput la combaterea criminalității din New York City. In acelasi timp, el are probleme in a gasi echilibru in viata personala si in cariera, in timp ce poarta pe umeri povara sorti a noua milioane de oameni din New York.
 


Un Spider-Man cu experienta multor ani de lupta impotriva raufacatorilor, Peter Parker isi stapaneste perfect simturile de paianjen, aptitudinile dinamice si abilitate acrobatice. În plus, sunt un costum nou.
 


Acesta este un nou univers Spider-Man, cu persoană familiare în roluri nefamiliare. Preluati controlul asupra unei vieti duble complexe, ca tanar adult cu puteri extraordinare… si cu relatii in continua evolutie.
 


Marvel iti ofera scene de actiune epice in New York City: desfasoara-te in povestea complexa cu personaje pe care le simti aproape.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
126 00 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Actiune-Aventura
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x