Descrierea Produsului:

 

Retrăiește legenda comandantului Shepard în trilogia Mass Effect, cu Mass Effect Legendary Edition. Trăiește experiența unui univers uimitor de detaliat, în care deciziile pe care le iei au consecințe profunde asupra acțiunii, dar și a rezultatului. 

Include conținutul de bază single-player și peste 40 de DLC-uri pentru jocurile Mass Effect, Mass Effect 2 și Mass Effect 3, cu arme, armuri și pachete promoționale, refăcute și optimizate pentru 4K Ultra HD. 


Caracteristici:

- Alegerile tale călătoresc perfect de la un joc la altul. Fiecare decizie pe care o veți lua va controla rezultatul fiecărei misiuni, fiecare relație, fiecare luptă - și chiar soarta galaxiei în sine.
- Creați-vă și personalizați-vă propriul personaj, de la aspect și abilități la un arsenal personalizat, apoi conduceți echipa dvs. de recunoaștere de elită într-o galaxie în agitație.
- Preia comanda Normandiei, adună-ți echipajul și pregătește-te pentru o aventură de neuitat în franciza foarte aclamată. Jucați prin experiența unui singur jucător a tuturor celor trei jocuri de trilogie Mass Effect, inclusiv peste 40 de DLC-uri, arme promoționale, armuri și pachete.
- Experimentați actualizări binevenite privind calitatea vieții, inclusiv un singur lansator pentru toate cele trei titluri de trilogie Mass Effect, performanță îmbunătățită, îmbunătățiri ale gameplay-ului, suport pentru controler pentru PC și multe altele.
- Retrăiește saga cinematografică în 4K uimitor cu imagini, texturi și modele îmbunătățite. Include îmbunătățiri grafice moderne, actualizate și multe altele.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
282 00 RON
347,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:XBOX ONE|XBOX SERIES X
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: Bioware
  • Editor: ELECTRONIC ARTS
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:May 14 2021

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x