Descrierea Produsului:Alătură-te vânătoarei de recompense intergalactice Samus Aran în prima ei poveste nouă 2D Metroid™ din ultimii 19 ani.

Povestea lui Samus continuă după evenimentele din jocul Metroid™ Fusiongame, când ea coboară pe planeta ZDR pentru a investiga o transmisie misterioasă trimisă către Federația Galactică.

Planeta îndepărtată a fost invadată de forme de viață extraterestre vicioase și de amenințări mecanice înfricoșătoare. Samus este mai agilă și mai capabilă ca niciodată, dar poate ea să învingă amenințarea inumană care pândește adâncurile ZDR?Caracteristici

- Înfruntă roboți E.M.M.M.I. necruțători - Cândva mașini de cercetare care extrăgeau ADN, impunătoarele E.M.M.M.I. o vânează acum pe Samus. Tensiunea este ridicată în timp ce te sustragi acestor E.M.M.M.I. pentru a evita o moarte crudă, găsind în același timp o modalitate de a-i doborî. Află ce a transformat aceste minuni robotice în flagelul ZDR și scapă cu viață
- Simte cum crește puterea lui Samus pe măsură ce dobândești manevre și abilități - Dobândește abilități noi și familiare pe măsură ce traversezi numeroasele medii ale acestei lumi periculoase. Fă parkour peste obstacole, alunecă prin spații înguste, contracarează inamicii și luptă-ți drumul prin planetă. Întoarceți-vă în zone și folosiți-vă noile abilități pentru a găsi îmbunătățiri, căi alternative și o cale de urmat. Explorează harta întinsă, evită și distruge roboții E.M.M.M.I. și învinge teroarea care afectează ZDR.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
256 08 RON
300,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 19 Octombrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 19 Octombrie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 10+
  • Dezvoltator: NINTENDO
  • Editor: NINTENDO
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Oct 08 2021
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x