Descrierea Produsului:Pământul de Mijloc: Shadow of Mordor oferă un mediu de joc dinamic în care jucătorul își orchestrează planul personal de răzbunare, în timp ce supune Mordor voinței sale. Jocul începe în noaptea întoarcerii lui Sauron în Mordor, în timp ce căpitanii săi negri îi execută brutal pe Rangerii Porții Negre.

Jucătorii devin Talion, un ranger care își pierde familia și tot ceea ce îi este drag, doar pentru a fi întors din moarte de un misterios Spirit al răzbunării.

Pe măsură ce răzbunarea personală a lui Talion se desfășoară, jucătorii descoperă misterul Spiritului care îl constrânge, descoperă originea Inelelor de Putere și se confruntă cu inamicul suprem.O nouă poveste plasată între evenimentele din The Hobbit și The Lord of the Rings, Middle-earth: Shadow of Mordor oferă o lume de joc vibrantă de ultimă generație prin intermediul sistemului Nemesis.

Fiecare inamic pe care jucătorii îl înfruntă este un individ unic, diferențiat prin personalitatea, punctele forte și slăbiciunile sale. Acești inamici sunt modelați de întâlnirile lor cu jucătorul pentru a crea arhangheli personali care sunt unici pentru fiecare sesiune de joc.

Jucătorii trebuie să fie mai isteți decât fiecare inamic diferit pe care îl întâlnesc pentru a se infiltra în rândurile lor și a domina în cadrul lumii dinamice care își amintește și se adaptează la acțiunile și alegerile lor.Caracteristici:

- Jucătorii comandă puterile Wraith pentru a-și orchestra și executa răzbunarea în lupte corp la corp brutale, furtișaguri necruțătoare și lupte la distanță intuitive.
- Vezi lumea prin intermediul Puterilor Wraith și descoperă detalii despre fiecare inamic unic pentru a ajuta la răzbunarea lui Talion; fiecare dușman are propria personalitate, memorie și trăsături exploatabile pe care jucătorii le pot studia și manipula.
- Jucătorii întorc dușmanii unul împotriva celuilalt, forțându-i să asasineze, să terorizeze, să sacrifice sau să spioneze. În funcție de acțiunile jucătorului cu ajutorul sistemului Nemesis, fiecare inamic întâlnit este distinct și poate evolua pentru a deveni un dușman personal pe parcursul jocului.
- Având loc în perioada dintre trilogiile The Hobbit și The Lord of the Rings, jucătorii descoperă originea Inelelor de Putere și devin cel mai temut războinic din Mordor.
- Progresați în abilități și aptitudini și îmbunătățiți armele pentru a deveni legendare printr-un sistem de recompense rune care sunt create în funcție de strategia jucătorului și de inamicii săi unici.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
86 14 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Actiune-Aventura

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x