Descrierea Produsului:

A 11-a parte, a emblematicei francize de lupte inaugurează o nouă eră, care va dezvălui consecințele acțiunilor lui Raiden de la începuturile seriei de acțiune.

Vezi cum se poate manipula timpul: noile personaje care intră în acest hățiș au puterea de a schimba desfășurarea luptei, de a câștiga secunde prețioase și de a se impune. Războinicul călit în luptă se trezește față-n față cu sine, cel care era odinioară.

Seismele temporale schimbă soarta meciurilor și tot ce crezi că știai despre Mortal Kombat se va dovedi îndoielnic pe măsură ce se arată forța de nestăpânit care stă în spatele turneului brutal.

Luptători noi și nume bine-cunoscute

Din trecutul aburind de sânge al Mortal Kombat își fac apariția personaje legendare, ca Baraka și Liu Kang – iar noii combatanți, ca Geras și imbatabila Kronika îmbogățesc franciza cu capacitatea lor de ofensivă zdrobitoare.

Combinații îmbunătățite, mișcări speciale și fatale

Stăpânește combinațiile brutale ale luptătorului ales pentru a îndrepta rafale de forță ofensivă spre adversar. Dezlănțuie mișcările speciale ale personajelor clasice, cum ar fi atacul cu vârf de lance al lui Scorpion și atacul în zbor al lui Raiden, apoi pune capăt luptelor cu lovituri de grație distrugătoare.

Mecanică de luptă nouă

Domină lupta: parează perfect, lovește nimicitor, urmărește indicatoarele de putere ofensivă și defensivă. Smulge victoria din ghearele adversarului cu o supermișcare: cu o lovitură fatală pierzi 30% din sănătate, dar câștigi lupta.

Adaptarea personajelor

Tu spui cum lupți, cum o să arate personajul tău și ce stil de atac vei adopta pentru a-ți elimina adversarul cu lovituri devastatoare, dar și pentru a-ți modela puterile, de care vei avea nevoie pe măsură ce avansezi în turneu.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
89 90 RON
250,00Lei
Se livreaza: Luni 17 Mai
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x