Descrierea Produsului:


Mortal Kombat s-a întors și este mai bun ca niciodată în următoarea evoluție a francizei emblematice.

Noile variații de personaje personalizate îți oferă un control fără precedent pentru a personaliza luptătorii și a-i face să fie ai tăi.Noul motor grafic care prezintă fiecare moment de zdrobire a craniului, care îți face ochii să se spargă, te aduce atât de aproape de luptă încât o poți simți.

Și cu o listă de luptători Klassic Fighters noi și care se întorc, cel mai bun mod de poveste cinematică din clasa lui Mortal Kombat continuă saga epică de peste 25 de ani.Caracteristici:

 - Oferă opțiuni de personalizare aproape infinite, oferind jucătorilor mai mult control și oferind o experiență mai profundă și mai personalizată ca niciodată. Jucătorii își pot personaliza luptătorii cu o varietate de skin-uri, echipamente, abilități speciale, cinematografe de introducere și de victorie, taunts și brutalități care pot fi câștigate prin joc.
 - Continuă saga epică printr-o nouă poveste cinematografică care se desfășoară de peste 25 de ani. Jucătorii vor prelua rolul unei varietăți de personaje din trecut și din prezent într-o nouă narațiune care se îndoaie de timp și care îl opune pe Raiden lui Kronika, Păstrătorul Timpului care a creat existența în zorii istoriei.
 - Alegeți dintr-o listă de luptători cu abilități și fatalități unice, cu personaje noi, cum ar fi Geras, un servitor puternic și loial al lui Kronika care poate manipula timpul, alături de personaje preferate de fani, printre care, Baraka, Raiden, Skarlet, Skarlet, Scorpion, Sonya Blade și Sub-Zero și multe altele.
 - Plin până la refuz de moduri multiple, inclusiv Towers of Time, care se bazează pe jocurile anterioare ale NetherRealms, permițând jucătorilor să-și testeze abilitățile prin diverse provocări, oferind mai multe moduri ca niciodată de a continua experiența Mortal Kombat 11.
- Prezintă bătălii brutale ca niciodată până acum, cu o grafică și animații îmbunătățite.


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
87 97 RON
179,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Vineri 28 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Vineri 28 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x