Descrierea Produsului:Mortal Kombat XL ofera cea mai intensa si completa experienta Mortal Kombat X!Include:

- Jocul Mortal Kombat X
- DLC-urile [Kombat Pack 1] + [Kombat Pack 2] 

[Kombat Pack 1]
- Luptatori noi: Predator, Jason Voorhees, Tremor si Tanya, fiecare cu cate trei skin-uri
- Samurai Skin Pack

[Kombat Pack 2]
- Luptatori noi: Xenomorph din Alien, Leatherface din The Texas Chainsaw Massacre, Triborg si Bo’Rai Cho

Apocalypse Skin Pack
- Continut extra: playable Goro, Brazil Skin Pack, Kold War Skin Pack si Kold War Scorpion SkinSpecial in Mortal Kombat XL:

- NEXT-GEN FATALITIES: Mortal Kombat XL iti ofera ocazia de a-ti zdrobi adversarul cu cele mai intense si sangeroase „fatalitati” din istoria seriei.
- TOATE PERSONAJELE, VARIATIILE SI SKIN-URILE: pentru prima data, iti poti alege orice personaj din MKX – lista este complet deblocata!
- ARENA NOUA: The Pit!
- CINEMATIC STORY MODE: Mortal Kombat, 25 de ani in viitor

Mortal Kombat X este cel mai asteptat titlu din legendara serie de jocuri de lupte Mortal Kombat, creata in studiourile NetherRealm. Este jocul prin care seria si-a facut cu adevarat intrarea pe consolele de noua generatie. Mortal Kombat X combina prezentarea exceptionala cu mecanici de joc complet noi, pentru a oferi cea mai brutala experienta Kombat din istorie – jucatorii sunt lansati intr-o competitie online continua, unde fiecare lupta conteaza in batalia globala pentru suprematie.

Pentru prima data in serie, Mortal Kombat X le permite jucatorilor sa aleaga dintre multiple variatii ale fiecarui personaj, cu impact atat asupra strategiei, cat si a stilului de lupta. Jucatorii vor fi martorii unei povesti originale, care include personaje legendare Mortal Kombat, printre care Scorpion si Sub-Zero, si introduce noi personaje care lupta de partea Binelui sau a Raului.Personaje noi si Klasice

Cu personaje Klassics precum Scorpion, Sub-Zero, Raiden si Kano, dar si noi personaje, cum sunt Cassie Cage, Kotal Kahn, Ferra-Torr si D'Vorah, lista luptatorilor include favoritii fanilor din intreaga lume. Batalia dintre Bine si Rau nu a fost niciodata atat de acerba!

Variatii ale personajelor

Mortal Kombat X ofera trei versiuni diferite pentru fiecare personaj care poate fi controlat. Fiecare versiune are propriul stil de lupta, precum si propriile miscari speciale, abilitati si strategii. Versiunea aleasa de catre jucator ii va afecta stilul si strategia generala pe care o va aplica in joc.Poveste epica

Evenimentele din Mortal Kombat X au loc la 25 de ani dupa finalul lui Mortal Kombat (2011). Povestea intunecata continua si introduce noi personaje. De exemplu, Cassie Cage, fiica faimosului cuplu Sonya Blade / Johnny Cage.

Visceral kombat

Mortal Kombat X reprezinta o evolutie in genul Fighting, prin introducerea secventelor X-ray si a Finishing Moves. Luptele sunt brutale, cu o grafica si animatii cu o calitate exceptionala.„Mortal Kombat este o serie extrem de apreciata si de renumita la nivel mondial, iar acum ducem genul Fighting la un nou nivel, prin Mortal Kombat X”, a declarat Martin Tremblay, presedintele Warner Bros. Interactive Entertainment. „Cei de la NetherRealm Studios sunt cei mai buni atunci cand vine vorba despre jocurile de lupta si au ridicat Mortal Kombat la un nou nivel."

„Mortal Kombat a fost intotdeauna o serie de jocuri viscerale, iar prin Mortal Kombat X am dorit sa utilizam cu adevarat puterea consolelor de noua generatie, pentru a le oferi jucatorilor cea mai intensa experienta de pana acum”, a declarat Ed Boon, Directorul de Creatie NetherRealm Studios. „Echipa noastra a lucrat din greu pentru a se asigura ca Mortal Kombat X le ofera fanilor exact ce isi doresc, inclusiv personaje noi, moduri de joc noi si un nou motor grafic.”

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
73 80 RON
117,00Lei
Se livreaza: Joi 22 Aprilie
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x