Descrierea Produsului:

Ia-ți locul pe grila de pornire și pregătește-te pentru cel mai autentic și captivant joc video MotoGPTM vreodată! 

Experimentați sezonul 2021 complet cu toate clasele oficiale principale, listele și pistele. Mai mult de 120 de piloți oficiali, 20 de circuite oficiale și caracteristici noi și îmbunătățite, cum ar fi introducerea regulii de penalizare a turului lung. Retrăiește istoria și toate emoțiile MotoGPTM cu peste 40 de piloți istorici.


Călătoria ta către Campionat începe de la Cariera managerială. Creați echipajul viselor dvs., alegând între echipe oficiale sau una nouă, apoi selectați personalul, profesioniști calificați care vă vor ajuta în timpul sezonului.

Acestea vă vor ajuta să faceți alegeri esențiale, cum ar fi obținerea celui mai bun contract sau înțelegerea zonei motorului care ar fi mai bine dezvoltată. Ajungeți la clasa MotoGPTM sau Moto2TM și creați și gestionați propria echipă Junior!Poți controla fiecare aspect al cursei tale, fiecare decizie contează! Țineți cont de nivelul de combustibil pe care trebuie să-l introduceți în rezervor, de temperatura frânei și de uzura anvelopelor și faceți alegeri critice în funcție de stilul de conducere și de condițiile de cursă.

Pregătește-te pentru cea mai palpitantă experiență de curse, dar nu te lăsa prea departe: dacă vei cădea, va trebui să te întorci cât mai repede posibil! Și fiecare secundă contează. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
195 64 RON
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Vineri 30 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Vineri 30 Iulie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 6+
  • Dezvoltator: Milestone
  • Editor: KOCH MEDIA
  • Data lansare:Apr 22 2021

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x