Nacon Controller Gaming Wrls Gc 200wl pentru PC / Calculator | PC

Descrierea Produsului:

GC-200WL Wireless Controller


Suprafața moale a controlerului wireless GC-200WL oferă o aderență perfectă pentru jocurile wireless pe PC. Bucurați-vă de 15 ore de viață a bateriei datorită bateriei reîncărcabile micro-USB.

Puternic și ușor de utilizat, controlerul NACON GC-200WL este pregătit pentru acțiune. Dongle-ul său discret oferă până la 10 m de transmisie fără interferențe pentru confort maxim.
 


CARACTERISTICI

- GC-200WL este un controler pentru PC fără fir (XInput și DirectInput8) care se potrivește tuturor dimensiunilor mâinilor. Folosind toată expertiza NACON în ergonomia controlerului, este alegerea ideală pentru cei mai pretențioși jucători.
- Suprafața sa moale la atingere asigură o aderență confortabilă, chiar și după ore de joc. Stickurile analogice asimetrice duble sunt ideale pentru shooter-urile de pe PC. De asemenea, are 6 butoane de acțiune, 2 declanșatoare, 2 butoane de umăr și un pad direcțional cu 8 căi.
- Reîncărcarea este ușoară cu cablul USB inclus, iar durata de viață a bateriei garantează sesiuni lungi de joc.
- Pentru o experiență de joc completă de tip consolă, acesta integrează, de asemenea, două motoare de vibrații pentru toate jocurile compatibile.
- Controlerul NACON GC-200WL utilizează tehnologia RF de 2,4 GHz și are un dongle USB care poate fi stocat sub controler. Puteți juca până la 10 m distanță de computer fără interferențe. Acest controller este plug and play, deci nu este necesar niciun software.
 
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
198 26 RON
Facebook
Livrare easyBox 12,90Lei
Livrare la adresa 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:PC
  • Limba joc:Engleza
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x